Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

plates

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31568
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 18:36

Konu: plates
Mesajı Yazan: febaa2
Konu: plates
Mesaj Tarihi: 12 Eyl 2011 Saat 10:51
selam arkadaşlar 6 aylık hamileyim son 15 gündür hamile platsine başladım ve çok memnunun bel ağrılarım geçti tavsiye edrrim siz neler yapıyorsunuz doğuma hazırlık ve daha esnek olmak için
sevgilerSmile

Cevaplar:
Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 12 Eyl 2011 Saat 23:55
Canım spor salonunda mı yapıyorsun, yoksa dvd falan mı ? Bende platesi evde yapmak istiyorum, spora aşina olduğum için pek zorlanmam, bir ara plates yapmıştım, ben de şimdilik bel kaslarımın güçlenmesi için evde egzersiz yapıyorum.

Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2011 Saat 15:04
evde yapıyorum zaten hamile platesi tamamen gevşeme ve esnemeye yönelik bir spor o yüzden zorlanmıyorum bel ağrılarım geçti sadece çok ayakta dururusam ağrıyorSmile
ben internetten indirdim sana özelden link atıcam
orada söylenenleri aynen yapınca oluyor tecrübeye gerek yok yani
kolay gelsin sevgilerSmile

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2011 Saat 15:11
Teşekkür ederim canım Clown

Mesajı Yazan: clementine
Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2011 Saat 17:23
ben önceden plates yapardım ebru şallı nın cdsi ile ama boynumu falan incittim şimdi korkuyorum ama sporda yapmak istiyorum karasız kaldım Confused
bebeğe zararı olmaz dimi. 
banada gönderebilirmisin canım linki. teşekkürler Star

-------------
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2011 Saat 08:44
Orjinalini yazan: clementine clementine Yazdı:

ben önceden plates yapardım ebru şallı nın cdsi ile ama boynumu falan incittim şimdi korkuyorum ama sporda yapmak istiyorum karasız kaldım Confused
bebeğe zararı olmaz dimi. 
banada gönderebilirmisin canım linki. teşekkürler Star

kusura bakma şimdi gördüm bendde ebru şallıyla yapıyorum ısınınca ağrı olmuyor boynunda bir zorlanma hissedersen hemen boynunu yere koy harekete öyle devam et ağrı geçince kaldır birde çok yukarda boynunu tutunca öyle ağrıar olabiliyor normal tutmaya çalış ben bir zararrın görmediğim gibi faydasınında gördüm çünkü platesten önce belim çook ağrıyordu
hareketsizlik bebek için iyi değil bence zaten hareketler çok zorlayıcı değil zorlandığını yapmasan bile faydası olur sağlık bakanlığı hamileleikte platesi yaygınlaştırmaya çalışıyor ama belli illerde üceretsiz eğitmen eşliğinde yapılıyormuş
kolay gelsin
linki gönderiyorum
sevgilerSmile

Mesajı Yazan: gül28
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2011 Saat 19:33
lınklerı banada gonderırmısınız bende yapmak ıstıyorum

Mesajı Yazan: sonmez_
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2012 Saat 09:26
arkadaşlar bende plates yapmak istiyorum.onun için plates topu,başka ne gerekli önceden almam gerekn.

Mesajı Yazan: cigdem_can
Mesaj Tarihi: 29 Şub 2012 Saat 07:04
Slm arkadasim...Rica etsem Hamilelik ile ilgili Platesin linkini bana da atabilir misin...ElSalla

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat