tahlil sonuçları
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31375
Tarih: 07 Kas 2025 Saat 01:54
Konu: tahlil sonuçları
Mesajı Yazan: ÇİTOS
Konu: tahlil sonuçları
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2011 Saat 18:04
|
Merhabalar.Oğlum 26 ayını bitirdi.fakat et yumurta yadiremiyorum.etli sebze yemeğini kusuyor.çorbalarının içine (haşlayıp rondodan geçirip buz kalıplarına koyduğum )et küpleri atıyorum.onları bile farkedip diliyle çıkarıyor.yemiyor,napıcam bilmiyorum.kahvaltıda da yumurta peynir yemiyor.omlet yapıyorum azcık ondan yiyor sütle.bazen kek yiyor.nasıl çözeyim bu sorunu,yardım edin lütfen.kan değerleri şöyle;hgb 11.4,hct 33.8.hiç kan ilacı vermedim.daha küçükken anlamayıp ne verirsem yiyordu.şimdi yemek seçiyor napabilirim.cevabınızı bekliyorum.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2011 Saat 09:45
|
Anemisi (şimdilik) yok.. Sabırlı olun, kendi yaşıtları ile birlikte yedirmenizin faydası olabilir(!)
|
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2011 Saat 12:34
teşekkürler hocamda,öyle yakınımızda yaşıtı yok.zaten tayin oluyoruz.24 ay için erken mi kreş.kreşe versem yeme sorunu çözülürmü-eve bakıcımı tutsam,karar veremedim.nöbet usulü çalışıyorum.3 gün ben 1 gün bakıcı bakıyor.çişini de kendi söylemeye başladı.ama ayakta yapıyor,mahsuru varmı -kakayı altıma yapcam diyor,bez bağlatıyor.sorunlarımız çözülür cinstenmi takmaya devam mı edeyim .saygılar...
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2011 Saat 09:55
|
Sizin hiçbir sorununuz yok, çişini bu kadar söylemesi bile büyük başarı. Şartlar müsait olursa, Kreşe verebilirsiniz .Şart değil. Ağırlığı 12.5 kilo'nun üstünde ise zaten bu konuda da bir probleminiz yok demektir.
|
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2011 Saat 12:32
teşekkürler hocam.büyüklerin yanınızdayız ya.hep bi kıyaslama oluyor.neyseki kaçıyoruz(tayin ).15 kg,91 cm.26.5 aylık erkek.doğum kg 3100-49 cm..ellerinizden öpüyorum...
|
|