Tahlil sonuçlarımız
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31144
Tarih: 07 Kas 2025 Saat 17:16
Konu: Tahlil sonuçlarımız
Mesajı Yazan: zeynep
Konu: Tahlil sonuçlarımız
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2011 Saat 15:36
|
Merhaba hocam oğlum tiroid hastası düzenli olarak kontrollerimiz
yapılıyor bugün oğluma kan tahlili yaptırdık en son martta
yaptırdığımızda DEMİR-27 HGB-10.2 idi 3 aydır düzenli olamasada demir
ilacını kullandık düzenli kullanamamızın sebebide Efe'nin ilacı kusması
veya kaçması oldu ama genelde kullandık şimdi demir ve hgb yükselmiş
biraz ama bu seferde PLT düşmüş canım sıkıldı açıkcası 1 senedir
çıkaramıyoruz kanını doktor martta gittiğimizde Hematolojiye sevk
edebilirim demişti onun ismi bile beni korkutuyo görüşmemiz salı günü ve ben salıya kadar naparım bilmiyorum n'olur beni aydınlatın hocam bu arada oğlum 28 aylık .. Şimdiden teşekkürler hocam..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2011 Saat 15:38
------------- Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Tem 2011 Saat 10:14
|
28 aylık çocukta Hgb 11.2 çok iyi bir değerdir, kaldıki, Hgb10 bile iyidir... .. Ne biçim doktorlarınız var? O rapordaki bütün değerler "yaşına uygun". Kendisine hatırlatın, 28 aylık çocuk, erişkin değerleri ile karşılaştırılamaz. Saçmalamasınlar. Ne Demir ilacına, nede Hematolojiye sevkinize gerek var.
|
Mesaj Tarihi: 22 Tem 2011 Saat 13:44
hocam neden bütün doktorlar sizin gibi değil bunalıma girdim resmen.Salı günü sonuçları göstericem Doktorun söylediklerinden sizide haberdar ederim. Size sonsuz teşekkürler hocam iyiki varsınız.
|
Mesaj Tarihi: 26 Tem 2011 Saat 21:09
Merhaba hocam; bugün kan tahlillerimizi gösterdim dediğim kanı düşük dedi Ferro sanol B şurup kullan ve sütü 500 ml'den fazla verme dedi. Birde merak ettiğim başka birşey var hocam Tiroidlerimiz şükür normal TSH:2.49 1 senedirde böyle devam ediyo bir gün levotiron-25 mg birgün 50 mg'lık kullanıyoruz.merak ettiğim biz bu ilacı ömür boyu kullanıcakmıyız Tiroidlerin düzelme gibi bir durumu varmı? Teşekkürler hocam
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Tem 2011 Saat 10:18
|
Demir ilacını sakın vermeyin, sütüde istediği kadar içsin, Tiroid ilaçlarını devamlı (şimdilik) kullanacaksınız
|
|