Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ilaç kullanımı kulak için acil...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30844
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 14:09

Konu: ilaç kullanımı kulak için acil...
Mesajı Yazan: candor
Konu: ilaç kullanımı kulak için acil...
Mesaj Tarihi: 18 Haz 2011 Saat 14:23

Hocam merhaba,

Bizim mayısın ortasından beri bir enfeksiyonumuz var (geçmeyen) daha öncede ses kısıklığı konu başlığıyla görüşmüştük sizinle

Dün akşam oğlumun duyamaması biraz daha çok artınca çok endişelendim bugün kbb uzmanına kulağını gösterdim (daha önce çocuk doktorumuz kulağında sıvı var diyerek alerji şurubu ve nazonex sprey vermişti) kbb uzmanı kulağına bakar bakmaz ufff çok kötü dedi bende gördüm kulak zarının etrafı kırmızı ve kulak zarı bombeliydi alerji şurubu bunu iyileştirmez birkaç gün sonra kulak enfeksiyonu olarak geri gelirsiniz dedi ve duocıd 250mg şurup birde flagyl şurup verdi 10 gün kullanılacak dedi şurupları henüz kullanmadım sizden haber bekleyeceğim ne yapmalıyım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Haz 2011 Saat 10:30
Anlattığınız durum, ne allerji ilaçları ile nede antibiyotiklerle iyileşmez. Hemen; İliadin ped. burun damlasını, burnuna günde 2x2 şer damla damlatın (3gün) Bunu takiben Serum fiz. günde 6x10'ar damla gene burnuna damlatın. Akşamları da yastığına 2 damla "Cold-mix" damlatın.  Allerji ilacı kullanarak Orta kulaktaki sıvıyı koyulaştırdı iseniz, iş kötü, "glue" tabir edilen bu durum oluştı ise, cerrahi yöntemle, onun kulak zarından içeri girilerek temizlenmesi gerekir. İnşallah bu durum oluşmamıştır. Mutlaka 10 gün sonra tekrar gösterin, benimde haberim olsun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat