LÜTFEN CEVAP VERİN!
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30509
Tarih: 06 Kas 2025 Saat 21:40
Konu: LÜTFEN CEVAP VERİN!
Mesajı Yazan: mehmet
Konu: LÜTFEN CEVAP VERİN!
Mesaj Tarihi: 23 May 2011 Saat 19:56
RDW-SD 42.6
RDW-CV 16.2
WBC 22.40
Nötrofil 14.6
Lenfosit 68.7
Monosit 13.9
Bazofil 2.6
Lenfosit 15.38
Monosit 3.12
Bazofil 0.58
MPV 8.8
Demir 25
Ferritin 18.56
ve Boğaz kültürü yaptırdık normal çıktı. Boğazı'nda sagında ve solunda 1 er tane top seklinde sislik var ateş şikayetiyle doktora gittik tahlil yaptılar sonucları size yazdım. Antibiyotik, iğne tedavisi verdiler boğazları için ultrason çektirin dediler,3 gündür böyle sadece ateş düşürücü şurup kullandım . ne yapmam gerekiyo bize hemen cevap verirseniz sevinirim cocuğumun ateşini dusuremiyorum.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2011 Saat 10:26
|
Enfeksiyöz Mononükleoz geçiriyor. ( Mono:%13.9) , ateşi 1 hafta sürecek, virütik bir hastalık olup, tedavisi veya bir önlemi yoktur. İstirahat etmesi yeterlidir. Antibiyotik alanlarda tablo ağırlaşır, döküntüler çıkar.
|
Mesajı Yazan: mehmet
Mesaj Tarihi: 24 May 2011 Saat 20:51
Kadir bey merhaba;
Demir eksikliği için bir şey soylememissiniz, kanında mikrop var dediler antibiyotik kullanmadan kendi kendine geçermi? Birde bogazındaki şişlikler için ne yapmam gerekiyor, agzıda çok kötü kokuyor. Cevap verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 May 2011 Saat 10:53
|
Hgb değerini yazmamışsınız, eğer 10mg/dl nin altında değil ise, anemisi yok demektir. Ne yapacağınızı yukarıda belirttim.. Kendiliğinden geçer.
|
|