Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bıngıldak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30500
Tarih: 21 Eki 2025 Saat 17:04

Konu: bıngıldak
Mesajı Yazan: beray_yusuf
Konu: bıngıldak
Mesaj Tarihi: 23 May 2011 Saat 13:25
bebeğim 3. ayını doldurmak üzere ve bıngıldagı küçük dediler anasaglıgındaki ebeler uzman doktora gittik oda d vitaminini bırak önümüzdeki ay bakalım dedi çok endişeliyim  ya kapanırsa....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2011 Saat 09:38
Böyle bir şey yok, bıngıldak ile şarlatanlar uğraşır, biz "KAFA ÇAPINA " bakarız, ( 41cm.±1 civarında ise, hiç kafanıza takmayın) normal seyir gösteriyorsa, bıngıldağın hiçbir hükmü yoktur. D vitaminine devam edin, eski maillerede bakın.

Mesaj Tarihi: 24 May 2011 Saat 13:48
çok tesekkür ederim içimi rahatlattınız kafa çapı şu an 39 cm normal gidiyor  yardımınız için çok sağolun ..

Mesaj Tarihi: 25 May 2011 Saat 09:44

Doğum kilusu 3.5 kg. nin altında doğanlar için normal. Yukarda yazdığım ölçü, 3.5 kilo doğanlara göre. 1 ay sonraki "baş çevresine " bakarız.

Mesaj Tarihi: 25 May 2011 Saat 19:57
dogum kilosu 3.410 boyu 50 cm dogdu ama 37. haftada dogdu bilmek istersiniz diye yazdım.

Mesaj Tarihi: 31 May 2011 Saat 20:07
Doğum kilosu 3.4 kg de olsa, miadından 3 hafta evvel doğmasıda kafanın küçüklüğüne sebep olabilir. Böyle olması, bizleri daha da rahatlatır. Merak etmeyin.

Mesaj Tarihi: 13 Haz 2011 Saat 02:10
doktor bey yeri değil ama benim birde oglum var ben ne yaptıysam oglumu tuvalete alıştıramadım 4 yaşında çişi ni kendisi yapıyor ama kaka denilince çıldırıyor ter döküyor çıldırmak üzereyim  ne yapsam ne etsem bilemedim bilgilendirirseniz sevinirim

-------------
PEKMEZ OGLUM ---BAL KIZIM :)

Mesaj Tarihi: 13 Haz 2011 Saat 11:08
Sanki, bir yerde bir yanlış yapmışınız gibi. Azarlamak, kızmak, korkutmak gibi. Eğer böyle bir durum olmadı ise, kabız kalmamasına dikkat edin, ve sabırlı olun.

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2011 Saat 01:00
hocam 4 aylık olduk kafa çapı 1 cm buyumuş yani 40 cm olmuş normalmidir hala endişeliyım

-------------
PEKMEZ OGLUM ---BAL KIZIM :)

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2011 Saat 10:11
Normaldir, endişelenmeyin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat