Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

zymaflour..

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30418
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 14:11

Konu: zymaflour..
Mesajı Yazan: amazon123
Konu: zymaflour..
Mesaj Tarihi: 18 May 2011 Saat 11:09
merhaba kadir bey.. 6 yaşında ve 1 yaşında 2 kızım var. bugüne kadar yüzlerce kez değişik dr.a gitmemize rağmen zymaflour hakkında kimse bişey söylemedi (sizin mesajlarınızda rastladım :)).. kullanmak dişler açısınsdan önemli ve faydalı mı? iki kızıma da kullanabilir miyim?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 May 2011 Saat 20:30
Ben bütün hastalarıma tavsiye ediyorum, bu yüzden. '82 den beri hiçbir hastamda diş çürüğü olmadı. kullanımı eski maillerde var.

Mesajı Yazan: ÇİTOS
Mesaj Tarihi: 20 May 2011 Saat 17:38
Hocam affınıza sığınarak sorayım.hemş.arkadaşım kızı idrar yollarından rahatsızlanmış.dr.gidip tahlil yaptırınca kum döküyor-zymaflour mu kullanıyorsunuz hemenbırakın demiş.Confusedgerçi ben d-flour kullanıyorum.zymaflouru ezmek-sütsüz zamanlarda vermek zordu.merak ettim.doğrumudur.size güvenimiz tabiki sonsuz.Clap

Mesaj Tarihi: 20 May 2011 Saat 20:45
Sallamış, hiçbir alakası yok Amerika'da hükümet tarafında içme suları Florlandığı halde Böbrek taşı Amerikada son derecede nadir görülür. Benim anne tarafım eski Eğirdirlidir, hepsinin dişleri eski yerel sular nedeni ile aşırı flor alımından sapsarıdır ( ama hiçbirinde diş çürüğü yoktur) hiçbiride böbrek taşı düşürmedi..Artık belediye suyu kullanıldığından sarı dişler artık görülmüyor..  

Mesajı Yazan: ÇİTOS
Mesaj Tarihi: 21 May 2011 Saat 18:12

Cevabınızı herkesle paylaşıcam.bu kadar da olmaz.neden bizlere acımayıp sürekli şüphelerle yaşatıyor bazı dr.lar.saygılar...Clap

Mesajı Yazan: Belqin
Mesaj Tarihi: 23 May 2011 Saat 11:41
 Hocam Zymafluor ilacı kızım için kullanmak istiyorum. ilk diş çıkartmaya başladığından itibarenmi kullanacağım. ne kadar kullanmam gerekiyor.. kızım 7 aylık..

-------------
Beyza Nur' um küçücük meleğim..

Mesaj Tarihi: 23 May 2011 Saat 11:48
İki yaşına kadar 1 tane, 2-4 yaş arası 2 tane, sonrasında 4 tane..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat