Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

uykuda ağlamalar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30311
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 15:21

Konu: uykuda ağlamalar
Mesajı Yazan: helin
Konu: uykuda ağlamalar
Mesaj Tarihi: 11 May 2011 Saat 09:16

iyi günler hocam.21.5 aylık oğlum uykuda bazen gözleri kapalı ağlar.öyle bir abağırarak uyanırki korkarım bi şeymi oldu diye.yanındaysam seslenirim yada dokunurum yada sarılırım uykuya öyle dalar.bazende birden ağlayarak uyanır kalkıp oturur.yanında değilsem ağlama şiddetini arttırır beni bekler ben gidince yeniden uyuturum onu.gündüz uykularıda bazen öyle oluyormuş.çalıştığım için babaanesi öyle söylüyor.öyle bir bağırıyorki uykuda dayak yemiş gibi.kabusmu görüyor başka bi şeymi var anlamadım.ne yapmalıyım sizce.önerilerinize ihtiyacım var.şaşırdım kaldım

çalışmalarınızda başarılar hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 May 2011 Saat 11:19
Gündüz bakımında bir problem var... Ya korkutuluyor, ya çok kalabalık veya gürültülü ortamlara giriyor veya çok macera yaşıyor.. Parkta köpek havlasa, gece rüyasını görür.. 

Mesajı Yazan: helin
Mesaj Tarihi: 12 May 2011 Saat 11:08
oğlum sanırım çok macera yaşıyor.bir belde de öğretmeniz eşimle.köy diyebiliriz.hayvanları çok seviyor.her gün aşağıya iner ineklerin koyunların meradan dönüşlerini izler.eline bir ağaç dalı alır inekleri kovalar kazların peşinden koşar köpekleri kovalar.ordan bahçemizde çocuk parkına gider çocuklarla oynar.kedilerin peşinden gider.balkondan hep hayvanları izler.hem sever ama ani hareketlerinden de çok ürker.bi inek dönüp oğluma bakınca gözgöze gelince aniden ürktü.geçen gün mutfağa yavru bir serçe girmiş bağıra bağıra ağladı korkudan.hem peşlerinden koşar kovalar hem de çok korkar.zaten ani tepkilerden de korkuyor.ben aniden ay aman allahım diyeyim başlar ağlamaya.bir de suç işlediğinde kızmama fırsat vermeden kendi dövmüşüm gibi ağlar.
cevabınız için çok teşekkürler hocam.peki sizce daha mı az aşağıya indireyim yada hayvanlarla macerasınımı azaltayım.aşağı inmese bize günü zehir ediyor.çalışmalarınızda başarılar.hoşçakalın

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 May 2011 Saat 13:05
Bu saatten sonra evde tutamazsınız. Okadar güzel anlatmışsınızki, benim de canım çekti, keşke imkan olsada bende öyle seyredebilsem.. Bu heyacanlı hayat gece rüyalarına etkili olabilir.. Akşamları 1 ölçek "Atrax" şurubunu 4-5 gün deneyelim.. Zira zamanla alışacak ve eski hassasiyeti kalmayacak.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat