Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tsh yüksekliği

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30306
Tarih: 17 Ağu 2025 Saat 19:09

Konu: tsh yüksekliği
Mesajı Yazan: taha
Konu: tsh yüksekliği
Mesaj Tarihi: 10 May 2011 Saat 20:22
hocam benim oğlum 4210 gr 52cm 35,5 cm kafa ölçüleriyle doğdu şuan 3ay 16 günlük 7900kilo 68 boy 42,5 kafa çapı sadece anne sütü veriyorum gelişimi nasıl bide hocam oğlum doğduğunda topuktan kan aldılar sağlık ocağında tsh ı yüksek çıkmış bizi bakırköye endekrinolojiye yolladılar ilk tahlil sonucu 7.214 20 gün sonra 5.590 20 gün sonra 4.186 çıktı. ilk tahlili bakırköyde diğer ikisini özelde yaptırdım çünkü bakırköy bebek için çok tehlikeli bir hastane  en son tahlile göre özeldeki doktorumuz bir daha tahlile gerek yok tamamdır dedi benim sorum tsh ı bir daha yükselmezmi  tekrar tahlil yaptırayımmı yada ne sık aralıklarla tahlil yaptırmalıyım

-------------
bilgi gerçek hazinedir

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 10 May 2011 Saat 21:47
hocam boyu ölçtüklerindede bana fazla geldi bende evde kendim ölçtüm 63 cm miş kilosunuda kıyafetle 8400 ölçtüler ben 500 grm eksik yazdım böyle değerlendirin birde hocam bazen geceye yakın sütüm bitiyor golden goat diye keçi sütünden yapılmış bir mama var onu veriyorum ama kırkta bir aç kalırsa. hocam aslında sütüm çok az nasıl yetiyorda büyüyor bilmiyorum bir göğüsten en fazla 30 cc çıkıyor tek göğüs emmeside yetiyor 1.5 saate bir emziriyorum kakasıda hep yeşil ben anlamıyorum nasıl doyuyor midesi küçükmü yoksa  Disapprove

-------------
bilgi gerçek hazinedir

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 May 2011 Saat 10:58
TSH Değerleri:
    Prematüre: 0.7-27 mIU/L
    İlk 4 gün   : 1-38.9   ''
    2-20 hafta: 1.7-9.1  ''
    5ay-20yaş: 0.7-6.4  ''
   Yani sizin çocuğunuzda, TSH değerleri hiçbir zaman normalin üstüne çıkmamışki.... Resmen saçmalamışlar.
Keçi sütü ideal bir süt değildir, Folik asit ve B 12 vitamininden fakirdir, uzun süreli kullanımda "Megaloblastik Anemiye" sebep olabilir..

Mesaj Tarihi: 11 May 2011 Saat 13:03
gerçektenmi hocam yavrumun canını boşamı yaktılar yani  bizim ailecek B12 eksikliğimiz var zaten ikinesil böyleyiz her gün folbiol kullanıyorum etide pek sevmem çocuklarıma yediriyorum gerçi kurubaklagilleri çok kullanıyorum genetikmi acaba çünkü ne yesem az ilaç bile fayda etmiyor çocuklarımdada olurmu

-------------
bilgi gerçek hazinedir

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 May 2011 Saat 12:30
B12 vücutta yapılan bir vitamin değilki, "genetik" olsun.. Hayvansal gıdaları; Yumurtayı, Eti ve sütü arttırın..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat