Kongest.
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30056
Tarih: 02 Eyl 2025 Saat 12:13
Konu: Kongest.
Mesajı Yazan: keskine
Konu: Kongest.
Mesaj Tarihi: 25 Nis 2011 Saat 10:12
Merhaba Kadir Bey,Kızım 23 nisan günü öğlende grip oldu burnu akıyor su gibi ve gözü yaşarıyor hapşırıyor.Ateşi var hatta dün gece kulaktan 39 a kadar geldi.Sormak istediğim dr.muz kongest kullanabilirsin demişti.Bende dün öğlen 1 de ve gece 10:30 gibi 2 kere verdim ama sonra endişelendim.Kongestte cold yazmıyor ama onda da öksürük kesici maddeler varmı zarar lımı? şimdi bıraksam 2 kullanımda kızıma zarar vermişmidir? Birde sabaha karşı kulaktan 39 lardaydı ateşi grip bu kadar ateş yaparmı? acaba AB lik bir durum var mıdır? Dilinin ön tarafı pembe orta kısmında arkaya doğru bir noktada küçük bir pas var sanki. Birde her zaman değil bazen hafif bir koku oluyor nefesinde geniz akıntısı mıdır?
Kaç gün bekleyeyim ,ateşi düşmezse yada kaç olursa dr.a gitmeliyim? AB lik bir durum varsa geç kalmaktan korkuyorum zaten gribe yakalandığında eski gribin öksürükleri devam ediyordu şimdi daha çok öksürüyor,ateş,burun akıntısı,hapşırık,göz yaşarması var.Birde eklemlerinin ağrıdığını söylüyor.İştahıda çok yok :(((( bu arada kızımız 3 yaşında
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Nis 2011 Saat 11:59
Bugün burnundan "su gibi" bir akıntının başlamış olması lazım.. Eğer öyle ise bu Griptir, benim dediklerimi yapın.4-5 gün ateş sürebilir. Dili paslı değil. Pas olduğunda tamamı "yoğurt kaymağı" gibi tabaka yapar. Eklem ağrılarıda grip bulgusudur. Eski maillere bakın.
|
|