Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulak ve kol hakkında

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30019
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 17:24

Konu: kulak ve kol hakkında
Mesajı Yazan: bitanesii
Konu: kulak ve kol hakkında
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2011 Saat 11:17
hocam selamlar ve mutlu hafta sonları diliyorum....
kızım 15 aylık ....nerdeyse on aylıktan beri kulak kiri oluyor yani ben temizliyorum bir gün sonra sanki hiç temizlenmemiş gibi topak halinde kir alıyorum(turuncu renkli gibi)neden oluyor hocam bu acaba kulakla ilgili bir sorun mu var?
bide su biberonunu kendisi içmiyor yani kollarını yukarı doğru kaldırmıyor aslında bi yerlere uzanıyor kolları yukarı kalkıyor herşeyi yapıyor fakat suyunu bir türlü kendi içmek istemiyor nedeni nedir acaba rahatına düşkün olması mı...

-------------
canımm kızım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2011 Saat 11:46
1- Kulak kiri yapısaldır. Temizlik esnasında kulak içine çok girerseniz, uyarıldığı için kulaj aşırı kir yapar. 5. parmağınızın gittiğinden daha ileri girmeyin..
2- Başka zamanlarda yukarı kaldırabiliyorsa, biberon ağır geliyor olabilir, birde küçük biberon deneyin..

Mesajı Yazan: bitanesii
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2011 Saat 12:08
teşekkür ediyorum hocam ama biberonu zaten küçük yani daha ağır şeyleride kaldırabiliyor ..peki bu durumda napalım hocam bekleyelimmi yapmasını yada bir ortapediste gidelimmi...

-------------
canımm kızım

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2011 Saat 10:35
Aynı hareketi başka cisimlerle yapabiliyorsa önemli değil, ama aklınıza takılan bir husus varsa gösterin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat