Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

22 AYLIK OĞLUM

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29939
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 18:33

Konu: 22 AYLIK OĞLUM
Mesajı Yazan: ÇİTOS
Konu: 22 AYLIK OĞLUM
Mesaj Tarihi: 18 Nis 2011 Saat 12:14

Saygılar hocam.oğlum 22 aylık.peynir-yumurta lakasız ama oyun hamuru gibi yumuşak şeylere elini süremiyor tiysiniyor gibi sıkıyor kendini ellerini çekerek.bu yüzden kahvaltısını hala bulamaç yapıyorum.yoksa sadece sütünü içip,kurabiyesini yiyip kalkıyor.meyvesini yarım yamalak yiyor.öğle yemeğini pilav ve makarna olursa kendi yiyor tadımlık ama.öyle bi kase değil.yoğurdu da bi parça çikolata verirsek yiyor.akşam muhalleni yediriyorum o kadar.biz çay içiyorsak,mende ca iççem diyor.paşa çayı veriyoruz.arada koko kops atıyorağzına aburcuburu bunlar.nasıl öğretmeliyim yemek alışkanlığını.kahvaltıda bi parça yum.beyazı ağzında kalsın öğürüp hepsini kusuyor.ben sinirden ölüyorum.ne olur bir yol gösterin bana.tüylü şeyleri de elleyemiyordu,4 aydır alıştı,bu yumuşak şeyleri ellyememesi de düzelirmi-sebebi nedir hocam.saygılar...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Nis 2011 Saat 12:57
Bazı çocuklar, aynen sizin anlattığınız gibidir. Zamanla geçecek, merak etmeyin. Sadece sabırlı olun..

Mesajı Yazan: ÇİTOS
Mesaj Tarihi: 21 Nis 2011 Saat 15:48
Teşekkür ederim sevgili doktorum.tabii babanne 4,5 ay büyük olan kız torununu överek Beren hanidir yiyor,bu niye böyle demekten kendini alamayıp ucunu bana dokunduruyor ya.ondan da sinirleniyorum.sağolun,sadece sizin önerileriniz önemli.herkese de sizden bahsediyorum.merakla ve ilgiyle dinleyip;aaa nasıl böyle internetten tedaviye güveniyon falan.ama onlar da kaçamak dediklerim uyguluyorlar.sizi gerçekten takdir ediyorum.sağlıkla-sevgiyle kalın.ellerinizden öpüyorumKizBebek

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat