Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kanlı kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29935
Tarih: 22 Eki 2025 Saat 13:57

Konu: kanlı kusma
Mesajı Yazan: buffy84
Konu: kanlı kusma
Mesaj Tarihi: 18 Nis 2011 Saat 11:05
Merhaba Kadir Bey, dün gece kızım biraz fazlaca emdi, ardından da kustu fakat bu kez kusmuğunun içinde ufak kan parçacıkları vardı. kusmuk yine beyaz, süt kesiği gibiydi fakat dediğim gibi peçeteyle kustuğu yeri sildiğimde içinde kırmızılıklar olduğunu fark ettim.göğsümü ve kızımın ağzını kontrol ettim hiç kan yoktu. Ama bunun dışında hiç bir huysuzluğu yok, ateşi yok, keyfi yerinde, iştahı yerinde yani hiç bir sıkıntısı yok, ek gıdaya yeni yeni başlıyoruz, dün çay kaşığının ucuyla bal kabağı püresi vermiştim ondan olabilir mi? Bir de Gündüz dedesi severken burnunu dedesinin kafasına vurmuştu, doktorumuzu aradığımızda "büyük ihtimalle burnu hafif kanamıştır, kan genzine gitmiştir,çıkan kan odur "dedi, tekrarlarsa getir dedi. tekrarlamadı, tekrar kusmaları oldu ama içinde hiç kan yoktu fakat benim içime sinmedi bir de size sormak istedim. Önemli birşey midir? Ben Konya'da yaşıyorum, doktora götürürsem hangi tahlillerin yapılmasını istemeliyim?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: buffy84
Mesaj Tarihi: 18 Nis 2011 Saat 12:41
Bu arada doktor Bey teşekkür etmeyi unutmuşum, gerçekten zor anımızda hızır gibi yetişiyorsunuz, ben sizden başka hiç bir doktora güvenemiyorum, sorulara yazdığınız cevaplar ve makalelerinizi sürekli takip ediyorum. Allah sizden razı olsun

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Nis 2011 Saat 13:00
Hiçbir şey yapmanıza gerek yok, kan kusacak derecede hasta olan bir çocuk bu şekilde ortalıkta dolaşmaz, meme emmez.. Ağır hastadır.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat