Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

selam acil yardım bekliyorum

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29914
Tarih: 06 Eyl 2025 Saat 18:34

Konu: selam acil yardım bekliyorum
Mesajı Yazan: selinengin
Konu: selam acil yardım bekliyorum
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2011 Saat 16:49
arkadaşlar merhaba,
5 haftalık bir oğlum var.Son iki haftadır kabus halde sürekli gaz sancısı çekiyor ve ağlıyor.Doktorumuz sab simplex verdi ama bir hafta kullandık etkisi hiç yok Cry Gündüz azda olsa uyuyor ama gece hiç uyumuyor evin içinde dört dönüyoruz.O ağladıkça bende ağlıyorum.Yediğime,içtiğime çok dikkat ediyorum.Kafayı yemek üzereyim ciddi anlamda.Aranızda bunları yaşamış birileri varsa yardımlarını bekliyorum.Teşekkür ederim.Cry

-------------
herşeyim canım oğlum --BORA--

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2011 Saat 16:58
ElSallaben ben ben okuyunca karnımın içi bir hoş oldu vallahi aynılarını ben ve daha fazlasınıda yaşadık. Kolik sancı nöbetleri bile geçirdik. Bize 4 ay dolsun biter dediler 9 ay sürdü gözünü korkutmak için yazmıyorum ama böyle. 
Şimdi sana benim yaptıklarımı yazıyorum. 
1, bir kovaya ılık su dolduruyorsun. (Banyo kovası) bebeğinin göbeğini geçecek hızzada olacak şekilde. sonra koltuk altından tutup kovaya sokuyorsun. o ayaklarını çırpa çırpa gaz çıkartıp birazda rahatlıyor. bu inanılmaz faydalı biz bunun yararını çok gördük. O çok sıkışık olduğunda hemen bunu yap. 
2. yüzükoyun yatır bir  elinizi karnına koyup bir elinide başında tut gezdirmekde faydalı. 
3. Damla kullandık bizde ama çok az etkisi olup hemen tekrar gaz sancısı oluyordu ama 1 numaralı yazdığım bizim hep yaptığımız şekildi. 

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesaj Tarihi: 15 Nis 2011 Saat 17:29
çok teşekkür ederim.kovaya ılık suyu deneyeceğim.umarım bi etkisi olur.bu günler geçsin mutlu huzurlu rahat bi uyku uyuyalım başkada bişi istemem Smile

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Nis 2011 Saat 17:52
önünde daha çok şeyler var canım o yüzden buda geçecek neler yaşıyorsun Anneliğe hoş geldinThumbs Up o ağlayınca alıyorsun, o sevinince seviniyorsun. Sıkma canını gerçekten bugünler geçecek inşallah senin bebeğinin gaz sancısı çok çabuk geçer. 
Etrafdan yemene dikkat etmiyorsun, ayağını sıkı giymiyorsun gibi baskılar olabilir sıkma canını böyle söylemler devam eder. Hatta benim kayınvalidem bir bakdak suya kimyon kaynatıp içirmeye kalktı ama ben müsade etmedim. sıkma canını ılık suyu kesinlikle dene inanılmaz faydasını göreceksin.

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Nis 2011 Saat 18:24
ah o sürekli konuşanları ne yapıcam bilemiyorum Tongue yatarken bile yün çorap ayağımda ama ayaklarımı üşütüyormuşum nasıl oluyorsa.kayınvalidem bambaşka bi kadın oldu.çok karışıyo herşeye.yok öyle emzirme,öyle tutma şunu etme bunu yapma beynimi kemiriyo.çocuğa ağlaması geçsin karnının ağrısını alır diye nar sıktı suyunu içirmeye kalktı.biran evvel bu günler geçsin oğlumla,eşimle anneliğimin keyfini çıkarmak istiyorum

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Nis 2011 Saat 18:44
tahmin ettim böyle olduğunu zaten. Aynı olaylar bendede oldu. Yok atlet giymiyorsun o yüzden dedi kayınvalide. Hırka koşturdular Haziranın en sıkıcı havasında Tongue . 20 günlükten sonra yanlız kaldım ve rahatladım. Darısı başına olsun. Bugünler geçecek onlar konuşsun tamam oldu de sen bildiğini yap ondan sonra konuşamıyorlar zaten. Hep olur tabi doğru de canım.Wink

-------------

Mesajı Yazan: mine
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2011 Saat 12:15
şehnaz abla ay kova olayını ben hiç duymamıştım biz şükür atlattık gaz olayını ama bundan sonra yakınlarıma hep tavsiye edeceğim
size de kolay gelsin arkadaşım kadir bey de hep der eskiler bebekleri salıncaklarda salladıkları için gazları olmazdı diye evin müsaitse bi salıncak kurmayı denesen bende evin içinde ya salıncağa yatırıyordum ya bebek arabasına koyup gezdiriyordum ana sayfada gaz masajı var bide onu çok uyguluyordum işe yarıyordu

-------------
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2011 Saat 19:05
Ablaaaaaaaaa benimki sancılandığında neden demediiiiiiiiiiiiiin
Süper fikirrrrrrrr

Mesaj Tarihi: 16 Nis 2011 Saat 23:14
Duygum söyledim sanıyordum çünkü burda böyle bir sualla karşılaşınca hemen yazıyorum herkese...
hatta bulabilirsem resmide eklerim arkadaşlar çok yararlı oluyor bunuda Teyzem söylemişti bana çocuklarına yaparmış. 

-------------

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 17 Nis 2011 Saat 02:39
Ben mi okumadım ki ablacım. Napalım geçti gitti. Aklımızda olsun artık :))))))

Mesaj Tarihi: 18 Nis 2011 Saat 12:05
Tekrardan selam.Kovayı denedim ama çok etkili olmadı :( 1 saat sonra tekrar kıvranmaya başladı canım yavrum :( evin orta yerinde portatif salıncak kurulu ben sallamaktan yoruldum o cin gibi.Eşimin arkadaşı Almanyadan gelen gaz kreminden bahsetmiş.Epeyde etkiliymiş.Burda da satılıyormuş.Bugun doktora gidicez onu bi sorucam yan etkisi olur mu güvenilirmi diye.Ne zor işmiş yarabbim çamaşır asarken bile uyuklar hale geldim.

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Nis 2011 Saat 10:25
ah ilk defa sadece emzirmeye kalktım dün gece :) uykumu aldım bebek gibi oldum.derdimin dermanı wind salbe n :)) bu mutluluğumu paylaşmak istedim :))

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat