wbc değeri
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29599
Tarih: 18 Eki 2025 Saat 10:16
Konu: wbc değeri
Mesajı Yazan: furkan
Konu: wbc değeri
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2011 Saat 13:31
hocam cevaplarınız içn teşekkürler peki 4 yaş 21 kilo bi çocukta normal wbc değeri kaç ılmalı antibiyorik kullanmak için wbc değeri üst sınır kaç olmalı artık sizin sayenizde bazı şeylere ben karar vermek istiyorum bugüne kadar okadar yanlış şeyler yaptırılmışkı doktorlarımız tarafından sizinde dediğiniz gibi insafsız doktorlar 2 yaşında oğluma 21 günlük ve 1 sene koruyucu iğne vurdurdular çocuk tek olunca ve yanlızda olunca ne dense insan inanıyo sizden allah razı olsun her namazımda duacınızım allah sizi her konuda muvaffak etsin
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2011 Saat 13:46
Sorunuz doktor beyin bölümüne taşınmıştır.
|
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2011 Saat 18:39
hocam önerileriniz için ne kadar minnettarım anlatamam peki 4 yaş erkek çocuğunda kilo 21 normal wbc kaç olmalı birde antibiyotiğe başlamak için wbc sınır kaçtır
|
Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2011 Saat 18:43
Bu mesajınızıda taşıdım,sorunuzun cevabını buran takip edebilir,KAdir beye bu bölümden ulaşabilirsiniz..
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2011 Saat 20:12
ben yeni bi üyeyim yardım edin soruyu nasıl tasıyosunuz nerden görcem arkadaslar
|
Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2011 Saat 20:17
soruyu taşımanıza gerek yok,sormak istediğiniz soruyu bugün açtığınız yere değilde Kadir beyin sayfasına gelerek sorarsanız bi sıkıntı kalmaz
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2011 Saat 20:29
zaten hepsi yeni mesjlarda gözüküyo
|
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2011 Saat 20:39
canim mod arkadaslarim söyle bir olay gerceklestirdiler cok uzgunum ama sen bu konunu görebiliyorsan modlarimizin konulari dogru yere tasimasidir.sen sorunu baska yerlere aciyorsun görevli arkadaslarim uygun yere getiriyorlar...
-------------
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2011 Saat 09:58
Bu yaş grubunda; WBC değeri: 6.000- 16.000 aralığında olabilir.
|
|