Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

3 SORUM

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29335
Tarih: 17 Eki 2025 Saat 02:36

Konu: 3 SORUM
Mesajı Yazan: yld
Konu: 3 SORUM
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2011 Saat 09:15
    GÜNAYDIN KADİR BEY, OĞLUMUN SAÇLARINI 1 HAFTALIKKEN KESTİRDİK. YALNIZ BİR KULAĞINDAN DİĞER KULAĞINA KADAR( HİLAL ŞEKLİNDE) O BÖLGEDE SAÇ ÇIKMIYOR.3 AYLIK OLDU. SAÇ DİPLERRİ VAR AMA UZAMIYOR. BUNUN HARİCİNDE İKİ BÖLGEDE DAHA YENİ OLDU GALİBA TAMAMEN KEL OLAN KÜÇÜK NOKTALAR VAR.Bİ HASTALIK MI ACABA? NE YAPMALIYIM?    BİR DE HOCAM OĞLUM 4.400 DOĞDU. DOĞUM YAPTIĞIM HASTANENİN ÇOCUK DOKTORU KİLOSUNDAN DOLAYI İLERDE ŞEKER HASTASI OLMA OLASILIĞI VAR DEDİ. DOĞRU MU? ÇOK OLUYORUM AMA Bİ SORUM DAHA OLACAK HOCAM. 2,5 AYLIKKEN ROTASINI YAPTIRDIK. 4 AYLIKKEN KARMA AŞILARI OLACAK. İKİ AŞINI ARASINDA 1 AY OLMALI DEMİŞSİNİZ. 2. SİNİ NE ZAMAN YAPTIRAYIM. 3,5 AYLIKKEN YAPTIRSAM 4. AY AŞILARINA DENK GELECEK. TEŞEKKÜR EDERİM.                                                           

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2011 Saat 14:56
1- Saçları için uğraşmayın, çıkacağı varsa zaten çıkar, yoksa, zaten ne yapsanız çıkmaz..
2- 5.5 kilo üstü doğanlar, genellikle;  "Diabetik anne çocuğu" dur. ANNELERİ şeker hastasıdır... Çocuk değil. İlerde şeker hastası olma ihtimali, fazla kilo ile değil, genetiği ile ilgilidir.. Sizinki gibi 5 kg. nin altında doğanlarda hiçbir risk yoktur.
3- İkinci Rotavirüs aşısını 4 ayında karma aşılar ile aynı günde yaptırın..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat