Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

astım olabilirmi?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29334
Tarih: 07 Kas 2025 Saat 17:16

Konu: astım olabilirmi?
Mesajı Yazan: meral_87
Konu: astım olabilirmi?
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2011 Saat 01:27
merhaba kadir bey,benim 4yaşındaki kızım iki gün önce öksürmeye başladı gece ateşi çıktı,ballı limon bitki çayları ve ateş düşürücü verdim ve daha fazla dayanamadık doktora gittik,bronşit dedi daha önce oldumu diye sordu geçen kış aynı şikayetlerle farklı doktor bizi 5 gün yatırdı dedim en az 7 yaşına kadar tekrar ederse astım koruması tedavisine başlayabiliriz dedi ailede genetik yatkınlık nedir dedi ben alerjik bronşitim dedim şuan fazla tıkanık değil dedi ventolin buhar verdi 3 kez

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2011 Saat 01:38
evede ventolin şurubunu verdi ve deklartit antibiyotik cuma kontrolümüz var birde akciğer filmi çektirdik fakat kızım huysuzlandığından hiç bir şey göremiyorum dedi ben şimdi 7 yaşına kadar her ateşlendi antibiyotik mi kullanıcam yada astım tedavisinemi başlicam gerçekten teşhis doğrumu? hocam bir fikir verin astımlı biri normal şartlardada tıkanmazmı?neyapıcam bilmiyorum burun akıntısıda var bugün ağır gripmi geçiriyor yalvarıyorum yardım edin...

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2011 Saat 13:26
hocam sizide bunaltıyorum ama yapıcak birşeyim yok ilaçları fayda etmiyor sanırım sık sık öksürüyor ateşide 38 dün akşam saat 7de başladım antibiyotiğe sabah verdim ama aynı şekilde acilemi götürsem???ballı limon hep veriyorum.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2011 Saat 16:31
Çocuğunuz Grip geçiriyor....O tedavilerin hiçbirinden fayda görmeyecek, daha kötü olacaksınız. Eski maillere bakın.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat