Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kusana kadar emmek istiyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29226
Tarih: 15 Eki 2025 Saat 02:04

Konu: Kusana kadar emmek istiyor
Mesajı Yazan: nurcan
Konu: Kusana kadar emmek istiyor
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2011 Saat 16:28
Hocam kızım 45 günlük gündüzleri 2 saate bi emiyor uyuyor uyanıyor emiyor ama aksam oldugunda belirli saatlerde uyanıyor vee gece yatana kadar sürekli emmek istiyor yarım saat e bir neredeyse emiyor gazını cıkarıyorum tekrar istiyorr böyle devam ediyor ve sonra kusuyor emerken çok aşırı bir kusma bu ve kakası yeşil genelde memeyi her istediğinde verin diyorlar veriyorum zaten vermesem aglıyor durmuyor kesinlikle emziğide almıyor ne yapmalıyım şimdiden tesekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2011 Saat 19:29
Daya ağzına yalancı emziği, onunla oyalansın.. Yoksa sizi yalancı emzik niyetine kullanacak.. Bir memede 10 dak. dan fazla tutmayın.

Mesajı Yazan: nurcan
Mesaj Tarihi: 15 Mar 2011 Saat 14:29
Hocam dediğiniz gibi emziği verdim alıstırdımda ama bu kez emziği aldıkdan sonra uzun süre emince emziği memeyi emmiyor veriyorum agzına 2 emiyor sonra aglıyor cekiyor kendini uyuyup uyanınca mememii veriyorum alıyor ama emzikden hemen sonra almıyor neden acaba ? acıktıgınımı hissetmiyor emziği emince?
Emzirme süresinin normali nedir 3 saatte bir emzirmekmi?
Tesekkürler hocam

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2011 Saat 10:32
3.5 kilo civarında doğalar için en az 3 saat ara makuldür. Çocuk kendisi araları ayarlar. Kakasına  bakın, "altın sarısı" ve hardal kıvamında kaka yapıyorsa, iyi besleniyor demektir. Aç kalırsa top-top sert kakalar yapar. Çok yedirirseniz, kaka rengi; altın sarısından, "yeşile" döner. Eski maillere bakın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat