iye var demiş!!!
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29173
Tarih: 06 Kas 2025 Saat 21:40
Konu: iye var demiş!!!
Mesajı Yazan: b.ege
Konu: iye var demiş!!!
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2011 Saat 21:23
hocam arkadaşımın 3 aylık kız bebeği var.çok kustuğu için dra götürdü.idrar tahlili istemiş.sonuçları şöyle:ph:6.5 dantise:1.000 protein:negatif glukoz:negatif biliribin:negatif ürobilinojen:normal keton:negatif eritrosit:+/- nitrit:NEGATİF lokosit:+++ bu değerlere göre iye var demiş.ve reçeteden okuduğuma göre anikozit 100 mg iğne ve paranox fitil vermiş.nitritin negatif olması iye olmadığını gösterio ama neden iye diyorlar anlamıorum.birde tahlil kağıdının altında idrar mikroskopisi :numune yetersiz diyo.bu ne anlama gelio anlamadım.ilaçları almadı.kullanmıcak.siz ne diyorsunuz bu sonuçlara teşekkür ederim
------------- HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2011 Saat 11:31
|
İYE yok, sakın o iğneleri yaptırmasınlar.. Kusması başka sebepten.. Eğer hastalıktan kusuyor ise; kilo alımı durur, eğer çok yedirildiği için kusuyorsa, kilo alması normal veya normalin üstünde dir..
|
Mesajı Yazan: omerim
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2011 Saat 12:01
|
hocam yaa. bu doktorlar nitrit negatifse iye olmadigini bilmiyorlar mi? benim danistigim doktorlarin bu konuda hicbir bilgisi yok. nasil olur bu?
|
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2011 Saat 09:30
|
İşlerine gelmiyor da ondan... Lökosit görüldü diye sizleri kandırmaları çok kolay oluyor.. Halbuki, "işin raconu" dur, hiç görmesler bile "-1-2 epitel, 1-2 lökosit görüldü-" diye yazarlar..
|
Mesajı Yazan: b.ege
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2011 Saat 09:52
eyvah diyorum sadece.önecden sizden öğrendiklerimiz sayesinde sadece tahlil sonuçlarına güveniyodum.şimdi tahlil sonucuna bile güvenemicekmiyiz
------------- HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2011 Saat 15:06
|
Değerlendirmesini öğrenirseniz, aldatamazlar..
|
|