Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28356
Tarih: 17 Eki 2025 Saat 18:22

Konu: öksürük
Mesajı Yazan: cerenimo01
Konu: öksürük
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2011 Saat 12:48
hocam merhaba.kızım yaklaşık 10 gündür öksürüyor.ciğerlerine inmemiş.aferin plus şurup ve sekrol şurup verdik 1 hafta .geçince tekrar kreşe gönderdik ve öksürük yine başladı.ben de sekrol şuruba tekrar başladım.özellikle ilk yattığında hafif terleyene kadar öksürüyor.terledikten sonra geçiyor gibi.gece boyunca onu uykusundan uyandırmıyor.cold mix ve tonimer baby sprey her akşam mutlaka uyguluyorum.size sormak istediğim balgamı çıkarması için asist versem olurmu idi?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2011 Saat 12:57
Sakın ha... Asist balgam filan çıkartmıyor.. Balgam inceltici diye satılıyor ama bunun için özel bir şeklinin, akciğerlere hava yolu ile verilmesi gerekiyor.. Öyle şurup şekli ile değil.. Aferin 'i de sakın kullanmayın, göğüsüne indirirsiniz.. Eski mailleri hiç okumadınızmı??

Mesajı Yazan: cerenimo01
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2011 Saat 13:25

hocam şimdi sadece sabah öğle akşam 1 ölçek sekrol pediatrik şurup veriyorum.çocuklarımda sorun olsa da olmasa da çocuklarımla ilgili olsa da olmasa da mutlaka hergün günde 2-3 kez sizin forum sayfanızı okuyorum ve zamanı geldiğinde okuduklarımı uyguluyorum.limon bal ve coldmixe devam ediyorum.yani başka yapılacak bişey yok.öksürük işte.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat