Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük-ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28350
Tarih: 13 Ara 2025 Saat 11:41

Konu: öksürük-ateş
Mesajı Yazan: efsunlu_bulutum
Konu: öksürük-ateş
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2011 Saat 09:16
hocam geçen hafta kızıma yuksek atesli gittigimiz doktor antıbıyotık vermıstı bogazı için, kullandık ve hatta antıbıyotık.e ragmen yukselınce ıdrar tahlıli,kulturu de yaptırmıstık. arkasından gecmeyen ve gıttkce sıddetı artan oksuruk, burun akıntısı(dediğiniz giibi su gibi bır haftadır) var hala. soyledıklerınıze bakarak hala grıp bu cocuk,vırutık bır sey sanırım. her gun bal-limon zencefil karısımı verıp cold mıx kullanıyorum. cold mıx sayesınde akıntı kesılıyor sonra tekrar artıyor hocam,akıntıyı kesmemelı mıyız yoksa?bır de tekrar ateslenecek gıbı oldu doktorumuz telefonda vırutıkler bugunlerde cok sıkıntılı gecıyor,uzun sürüyor peditus ver dedi. verelım mı hocam?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2011 Saat 12:38
Aman ha... peditus'u verdinmi, ayvanın alasını yersiniz... Öksürüğü keser, ifrazatı kurutur ve bütün hadise göğüse iner, ondan sonrada gelsin, Astım başlangıcı, yok bronşit başlangıcı, yok kapalı bronşit, yok İstanbul bronşiti gibi saçmasapan teşhisler.. Sadece benim dediklerimi yapın, çok şüphede kalırsanız, bir "Tam kan sayımı " yaptırıp, WBC sayısına bakın, yüksek çıkarsa antibiyotik veririz..

Mesajı Yazan: efsunlu_bulutum
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2011 Saat 15:28
tamam hocam,teşekkürler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat