Hocam Günaydın
Kış geldi ağzımızdan hastalık lafı düşmüyor yine hastalık benimde derdim Oğlumun 11 aylık aylık muaynesine gtttiğimizde burun tıkanıklığı vardı boğazlarındada biraz kırmızılık gördü doktor genel durumuda iyiydi çocuğun.sadece Aferin ancak belirtiler ağırlaşırsa tekrar getirin dedi dün gece itibarı ilede çocuk gerçekten ağırlaştı hapşırıyor öksürüyor burnu akıyor hırıltısı var ama en kötüsü yutkunamıyor boğazındaki problemi dışarıdan çıplak gözle görmek bile mümkün sütünü içerken bile yutamıyor sabaha kadar uyku uyuyamadı
Ben SF limonlu bal ve cold mix ‘e devam ediyorum ancak boğazındaki durumdan dolayı evde bulunan ancak hiç kullanmadığımız ZİNNAT süspansiyona başladık doğrumu yaptık bilemiyorum?
Siz ne tavsiye edersiniz?
Birde gelişim durumunu yazmak isterim
11 aylık 9.5 kilo 75 cm (son iki ayda 1.400 gr almış )
-sadece altta iki dişi var
-10 aylıktı yürümeye başladı
-Çok başınızı ağrıttım son sormak istediğimde iştahı yerinde bir çocuk gün içinde yumurtalı peynirli kahvaltısı meyvesi kıymalı yemeği ve 500 cc süt ve süt ürünü alıyor istisnai durumlar hariç ama kilo alımı yetersiz gibi sanki tabi şunuda eklemeliyim hiç kıpırdamadan oturduğu toplam 5 dakika yoktur gün içinde inanılmaz hareketli ve afacan
Her şey için teşekkürler
|