nefes alamıyor
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27980
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 02:30
Konu: nefes alamıyor
Mesajı Yazan: papatyam13
Konu: nefes alamıyor
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2011 Saat 22:12
hocam oğlum 15 aylık.bir haftadr salya,sümük,hapşuruk,çok fazla geniz akıntısı ve seyrek de olsa öksürük var.burnu genzi o kadar dolu ki gece nefes alamıyor bağırarak uyanıyor.yemek yiyemiyor çünkü nefes kaynağı sadece ağzı.sümük çok yoğun silerken lastik gibi uzuyor. hocam 3 gün önce dktra götürdüm burun sipreyive tylol cold verdi hiç işe yaramadı daha yeni bir msjınızdan öğrendim sonu cold olanları almayın demişsiniz 1-hocam hata mı yaptık ilacı vermekle? 2-serum fiz.veriyorum,ballı limon veriyorum 1 haftadr geceleri uyumuyor ne yapmalıyım? yarın başka bi doktra götürcem hocam sonucu yine sizle paylaşmk istiyorum ÇOOOOK TEŞEKKÜRLER!..
------------- - üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2011 Saat 12:28
1- Vermeyin, benim dediklerimi yapın...
2- Sonucu yazın.
|
Mesajı Yazan: papatyam13
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2011 Saat 12:42
hocam merhaba! doktordan yeni geldik.enfeksiyona benzer bir şey olmadığını ve antbytik gerekmediğini söyledi.yaplacak en iyi şeyin burnu rahatlatmak olduğunu ve zamanla geçeceğini söledi. sizin tarzınıza çok benziyordu verdiği ilaçlar:iliadin ped.tonimer baby sprey,sicc nazal burun merhemi gelince iliadin ve tonimerden uyguladım rahat gibi uyudu şimdi nasıl hocam yöntemi beğendiniz mi?
------------- - üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2011 Saat 13:10
İliadin ve Tonimer aynı anda uygulanmaz. Öncelikle Tonimer, netice alamazsanız, İliadin ped. damlayı 3 gün kullanın..
|
|