Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

...davranış...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diğer Sorular
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27957
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 20:20

Konu: ...davranış...
Mesajı Yazan: zeytincik
Konu: ...davranış...
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2011 Saat 02:12
mrb Özlem hn benim sorum eşimin davranışları olacak.15 aylık kızımız var eşim aşırı düşkün kızımıza.bunaltıyor beni çok.sabah kahvaltı yapamıyorum sen yeme çocuğa yedir diyor sürekli ama kızımız zaten iştahsız.ayrıca ben ısrar etmek istemıyorum bunalmasın dıye kızıma çocuk kendı yıyor eliylede olsa.eşimle yemek yemek eziyet oluyor bana bu seferde.çocuğa yedirde yedir dıye susmuyor hiç , laf söylüyor bana kızıyor sürekli.tek yemek değil karıştığı kızımız yururken popo üstü yere düşüyor o zamanda sen bakmıyorsun ben yokkende böyle rahatsın demek ki gibi laflar edıyor.tabi kızımızda bişey yok gülüp oynamaya devam etsede eşim koşturuyor peşinde çocuğu düşecek diye rahat bırakmıyor.doğum yaptığımdan beri bu sekilde bunaltıyor beni işyerınden arayıp süt var mı , emdimi , ne kadar emdi gibi  sorularla beni bunaltıyordu.tartışmalarımız sureklı bu konulardan cıkıyor.herseferınde kendısıne karışmamasını söyluyorum benımde çocugum oldugunu söyluyorum ama dinletemiyorum laf.hatta ... memem olsa ben emziricem diyor bana .... bu söylediklerimi ciddi söylüyor.herkesten çok kıskanıyor kucuk cocukları cok sevıyor kızım eger eşim evdeyse ve kızımız diğer çocuklarla ilgilenınce küsüyor...( 15 aylık bebeğe küsüyor )bu arada eşim tek çocuk kardeşi yok bundan mı kaynaklanıyor davranışları? ve bu davranışları için ne yapabilirim? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim....

-------------
http://lilypie.com">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2011 Saat 14:30
eşinizin davranışları gerçekten de sağlıksız. bu şekilde davranmasının nedeni sizin iyi bakmadığınızı düşünmekle ilgili değil. daha çok kendisi iç dünyasıyla ilgili, üzerinize almamaya gayret edin

-------------
özlem

Mesajı Yazan: nhlrd
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2011 Saat 11:12

merhabalar,

benim eşim de çok karışıyor, ben geç yaşta (41) baba olmasına bağlıyorum, gerçi benim hayatıma da çok karışıyor, bazen kendime olan güvenimi kaybettiğimi hissediyorum sanki eşim yokken hayat duracak, hiçbirşey yapamayacağım gibi..ama sonra topluyorum kendimi çünkü evlenmeden önce her işimi kendim gördüm, çalışan birisiyim de.. deyip kendimi avutuyorum
ama sürekli kontrollü bir kişilikle yaşamak çok zor, ben alışıyorum fakat umarım oğlumuz ileride bunun sıkıntısını çekmez yada çatışma yaşacaklar baba-oğul diye düşünüyorum....

-------------
gülücüklü günler

Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 04 May 2011 Saat 12:55
bazı insanlar kontrol edemedikleri şey karşısında ciddi kaygı duyar ve sürekli akrışmak isterler. bu noktada sağlam durmanız ve durumun sizin yapamamamnızla değil deonun kontrolcü veya eleştirel yapısıyla ilgili olduğunu düşünmeniz ve kendinize güveninizi sarsmamanız önemli

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat