Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

zinnat

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27734
Tarih: 01 Eyl 2025 Saat 13:16

Konu: zinnat
Mesajı Yazan: wrr22
Konu: zinnat
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2010 Saat 18:12
İyi günler iyi çalışmalar diliyorum hocam; 3 aylık oğlum 2 gündür ateşli idi, öksürük ve burun tıkanıklığı var, hapşırmalarda eşlik ediyor, tahlil yapıldı, crp normal, WBC  11 milyon, grip teşhisi kondu ve zinnat+pulmicort verildi, iki hafta önce de benzer şikayetle gittiğimizde duocid ve sekrol verilmişti, fakat tekrar nüksetti bu yeni verilen ilaçları kullanalım mı? Sizin görüşünüz nedir?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2010 Saat 16:44
benim görüşüm; yapılanlar tamamen cahillikten olan saçmalık. Bir kere bebekler doğarken annelerinden aldıkları antikorlar nedeni ile ilk 1 sene antibiyotik gerektiren hastalıklara yakalanmazlar. Virütik olanlarda ise, annenin verdiği antikorlar, virüsler geçen zaman içinde şekil değiştirdiklerinden, bir işe yaramazlar ve bebeklerin ilk 1 sene içindeki bütün hastalıklar ( çok nadir durumlar hariç)  viraldir. Üstüne üstlük birde kan sayımında WBC 10 000/dl  ( MİLYON OLAMAZ, HERHALDE YANLIŞ YAZDINIZ. ) viral enfeksiyonu işaret ediyor vede doktor "Grip" diyor... Bütün bunlara rağmen antibiyotiği dayıyor... Söylenecek bir söz bulamıyorum..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat