Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

düşmeyen ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27501
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 01:55

Konu: düşmeyen ateş
Mesajı Yazan: taha0203
Konu: düşmeyen ateş
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2010 Saat 08:43
hocam günaydın.22 aylık oğlumun dün geceden beri ateşi hiç düşmedi.aralıklarla dolven verdim ama hiç bir etki yapmadı.En son gece 39,4 olunca ateşi paranox kullandım onunla ter attı ve ateşi düştü fakat 2 saat sonra tekrar çıktı.çalışıyorum işten izin alamadım ve ilçede oturduğum için merkeze 45 dakika var.hocam bi kere daha böyle olmuştu kanda mikrop dendi antibiyotik verildi tekrar antibiyotiğe başlamalımıyım? bu arada ateşten başka hiç bir şikayetimiz yok.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2010 Saat 11:58
hocam bugün yoksunuz galibaCryşimdi oğlumu aradım keyfi yerindeymiş oynuyormuş ama hala ateşi 38 derecenin üstündeymiş. bide söylemeyi unuttum gece bi noktaya dalıp gitti sanki birşeyler görmüş  gibi korktu,titredi,ağladı.ilk defa başıma geldi bende çok korktum.ne yapmalıyım hocam havale geçirecek diye çok korkuyorum 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2010 Saat 12:46
Ateşi varken havale olmaz. Ancak, soğuk tatbik ederseniz veya aniden ateşi yükselirse olur, bir zararı yoktur. eski mail ve makaleleri okuyun. Hastalığının ne olduğunu bilemem.. Kan sayımı yaptırabilirseniz, WBC sayısına bakın, yüksek ise, antibiyotik gerekir..

Mesaj Tarihi: 14 Ara 2010 Saat 13:09
sağolun hocam.ALLAH razı olsun

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat