Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kusma ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27379
Tarih: 08 Kas 2025 Saat 14:24

Konu: kusma ateş
Mesajı Yazan: rabkal
Konu: kusma ateş
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2010 Saat 19:03
kızım 4.5 yaşında,hafif burun akıntısı vardı,sabah kustu ve ateşi çıkmaya başladı ayrıca burun tıkanıklığı devam ediyo,gün boyunca 3 kez kustu,ateşi 39u geçince pedifen verdim.burnuna tonimer damla damlatıyorum,cold mixde kullanıyorum,hastalığı bu şekilde atlatırmıyız?Başka yapmam gereken bir şey var mı?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2010 Saat 12:33
Aynen devam edin, ateşten rahatsız olursa ateş düşürücü de verebilirsiniz. Sadece ateş olduğunda düşürmeyin.

Mesaj Tarihi: 10 Ara 2010 Saat 20:28
kızımın ateşi düştü,fakat vücudunda kırmızı küçük noktacıklar var,bunlar deri altında ve ele gelen pütürlük yok,sırtında ve göbek kısmında çoğunlukta,bacaklarında da vardı ama bunlar hafifledi,bu kızarıklıkların sebebi ne olabilir?

Mesaj Tarihi: 11 Ara 2010 Saat 12:28
Su çiçeği olsa idi, tanırdınız ; içi su toplamış kabarcıklar şeklinde olurdu. Sizin tarifiniz, "-kırmızı küçük noktalar-",  bana göre; Aşırı terlemekten dolayı olan isiliktir. Kaşıdığınız zaman bu kabarcıklar patlar elinize ıslaklık gelir. Bunlara da uymuyorsa, bir foto gönderebilirmisiniz.

Mesaj Tarihi: 11 Ara 2010 Saat 13:17

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2010 Saat 10:00
Aynı döküntüler, diz-dirsek içlerinde ve kasık, koltuk altı bölgelerde belirgin ise, KIZIL olabilir, hemen bir " Strep-A" testi yaptırın. Pozitif gelirde, Deposilin 6-3-3 iğnesinden 1 tane yaptırın..

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2010 Saat 13:02
bu kızarıklıklar artık tamamen kayboldu,yinede test yaptırmak gerekli mi?

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2010 Saat 15:41
Hiçbir şey yaptırmayın, Kızıl değil.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat