Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hocam yardım ciltte kızarıklık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27263
Tarih: 21 Eki 2025 Saat 16:59

Konu: hocam yardım ciltte kızarıklık
Mesajı Yazan: sofialoren
Konu: hocam yardım ciltte kızarıklık
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 21:29

hocam oglumun bacagında ve kollarındakı bu ızler ne olabılır?sıvrısınek bukadar ısırırmı?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 21:36
hocam bız ısımız geregı sehır dısındayız.yaklasık bır aydır burdayız.oglum ılk 10 gun burdakı akrabalarımızda kaldı yemek ıcmek tamamen kesıldı hıcbısı yemıyor onlarda aglamasın dıye bıskuvı pogaca gofret yedırmısler ayrıca oglumun bakıldıgı odada gunde 4 paket sıgara ıcıyorlardı.oglumu krese verdım bu sebeple.krestekı 2. gunu oksurmeye basladı.oksurukle kusmalar basladı.dr a goturduk agız bogaz bakıldı hemen zınnat asıst ve dolven verıldı ama ben bu ılacları cocuga ıcıremedım kustu.sonra ılacı degıstırdıler sase formunda meyve suyuna koyduk meyve suyundan nefret ettı.sonrakı gecede yarım saat arayla kusmaya basladı.cocugun dudakları morarınca aldık hastaneye gıttık.kan ıdrar akcıger fılmlerı cekıldı temız cıktı.kusmasıda bugun ve dun gece daha ıyı durdu.sabaha kadar serum verıldı o gece.acaba dıyorum bu sıslıkler suanda kullandıgı ılaclardanmı yoksa sıvrısınekmı nedır?

Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 21:39
bırde hocam ıstahı ıcın ne yapabılırım.yerse toparlanır.bu sekılde dahada hasta olacak.ben hem ıs hem hasta bı cocukla ugrasırken kendımı kaybedıyorum.o bıran once toplansınkı bende ısıme rahatca gıdeyım.yoksa dayanacak gucum kalmadı.su son 1 hafta ıcınde 7.5 kılo verdım ıstemeyerek.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2010 Saat 11:11
Park, bahçe gibi bir yere gitmiş ve orada böcek sokmuş.. Fenistil jel sürün, hafifler. Asist, bronş spazmı yaptığından morarmaları oldu, Sakın kullanmayın. Kan tahilini yazın..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat