İsim bulamıyorum..
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Bebek İsimleri
Forum Tanımlaması: (Bebeğine isim bulmakta zorlanan ebevenyler için)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27233
Tarih: 03 Oca 2025 Saat 19:22
Konu: İsim bulamıyorum..
Mesajı Yazan: nurcan
Konu: İsim bulamıyorum..
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 17:05
Arkadaslar ben 32 haftalık hamileyimmm ve kızıma isim bulamıyorumm sitelerden isimmlerii okumakk da cok sıkıcı geliyoor hep aynı isimlerr bana yardımcı olunnn güzel buldugunuz kız isimleriini yazarsanız cok sevinirimm..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 17:29
aynı dert bende de var kızım doğacak oldu nerdeyse,(34+2 haftalığız ) ben hala isim bulamadım sana yazanlar bi zahmet bana da yazsın aklımda bir isim var sadece : Reyyan Bu da kesin değil
|
Mesajı Yazan: pinar35
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 17:34
cnm nickin duru kızında duru olsun
------------- ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
http://www.glitterfy.com/">
|
Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 17:49
benim buraya eklediğim isimlerde güzel ve anlamlı olan isimler var buraya baktınız mı?
-------------
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 17:53
Ben BERRA ismini çok beğenirim anlamıda çok güzel
------------- KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 18:12
benim ilerde Allah kısmet eder de kızım olursa ismi Nilsu Buse olacak
|
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 18:18
Eşimm ; - 2 isim istemiyo - isimm konusunda cins davranıyo - beni delirtyiooo isimsiz dogcak bu gidisle kızımm yardımlarınızı bekliorm duruyu koyamıyrm eşim istemiyoo begendiremedimm beyefendiyee
|
Mesajı Yazan: _bilge_
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 18:47
lâl ece beril nihal ercesu bengisu bengü eylül nisan su gibi isimlerde benim favorim
------------- bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
|
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 20:38
ece , su , öykü , defne , inci , helin arasında kaldımmm özellikle inci de takılı kaldım baya sizcee nasıllar ?
|
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 21:16
duruuuu Yazdı:
ece , su , öykü , defne , inci , helin arasında kaldımmm özellikle inci de takılı kaldım baya sizcee nasıllar ? |
ece ismini çok severim ben
inci de güzell
ama ben ece yi tercih ederdim canım
|
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 21:21
duruuuu Yazdı:
ece , su , öykü , defne , inci , helin arasında kaldımmm özellikle inci de takılı kaldım baya sizcee nasıllar ?
|
bu isimler arasından en güzeli defne, bence
|
Mesajı Yazan: mine
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 23:43
seçtiğin isimler çok güzel içine sinmesi çok önemli iyice düşün daha zamanın var
bana göre inci çok hoş bir isim kız çocuklarına çok yakışıyor su ve ece ismi çok fazla var herkes koyuyor
ben bu aralar mihrimah ismine takıldım inşallah üçüncü kız olursa koymayı çok istiyorum biraz ağır gibi ama olsun çok beğeniyorum anlamı ay ve güneş demek
verda (gül),
rüveyda (hoş ince nazik),
asel (bal),
talia (öncülük eden) ,
zeycan(içten sevecen),
şevin(gece güzeli)
bunlarda değişik isimler daha çok vardı osmanlıca sözlükten bulmuştum ama listemi kaybettim bulursam eklerim belki hoşuna giden bir isim olur
------------- <a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
Mesajı Yazan: nurdan
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 00:12
cemre ismini çok severim.. rana da bunlardan biri
kızımın adınıda severek koydum, ahsen ece
|
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 00:19
Rabbim nasip eder ve birde kızım olursa ismi inşalLah EfLİN olacak
ANlaMı: cennete açılan kapı
2.seçenek EfLal
AnLAmı: Meyveleri yerde, kökleri gökyüzünde cennetteki bir meyve ağacı
|
Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 04:52
Kevser-Şevval Yazdı:
aynı dert bende de var kızım doğacak oldu nerdeyse,(34+2 haftalığız ) ben hala isim bulamadım sana yazanlar bi zahmet bana da yazsın aklımda bir isim var sadece : Reyyan Bu da kesin değil
| Bizim hamilelik aynı galiba. Bende 35. haftanın içindeyim....
------------- Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 05:16
Arkadaşlar
Bende erkek isim önerilerinizi bekliyorum....Nette çok araştırdım ama kafama tam yatan olmadı...
Şimdilik Yiğit var ama kararsızım...
|
Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 08:49
şengül yiğit ismini çok severim mesela yiğit efe kız çocuklarındada kızımın ismini çok seviyordum nitekimde öyle kaldı ELİF NAZZZZZ
------------- ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 09:04
Ben ilkönce çocuğuma koyacağım ismi düşünürken (tabi ben düşünemedim emri vaki yapıldı) büyüyüncede ona yakışsın isterim. Koyacağın ismin önüne hitap şekli yap. Mesela Bey- Hanım gibi. Ama İnci çok güzel bir isim ama değişik değil. Bence ondan vazgeç. Diğer isimler gayet güzel. Su ismi çok hoş ama Su Hanım diye hitap şekli hoş değil. Minenin yazdığı isimlerdede Talia çok hoş duruyor hemde ben hiç duymadım nadir isimlerden. Kolay gelsin zevkli bir iş şanslısın bu olayı ben tadmadığım için
------------- Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 09:48
Benim eşimin kuzeni oğluna Alaz ismini verdi bence değişik birde Kayra ismi var kızına bu ismi veren bir arkadaşım var gercekten anlamı cok güzel 2 gün önce okuldan bir arkadaşım doğum yaptı kızına Nihal ismini verdi bence bu da güzel benim en beğendiğim kız ismi Elif eğer olsaydı kızım nasip olmadı ama adı Elif olacaktı
------------- http://www.glitterfy.com/">
|
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 10:18
erkek isimlerinde ablaım eltisinin oğlu çok hoşuma gitmişti ezkar(zikir) alkım(gökkuşağı)
alkıma bayıldım nedense sanırım çocuk kendiside çok hoş olduğu içindi
------------- bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
|
Mesajı Yazan: oĞuZuMM
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 11:33
benim oğlumun iki ismi var Oğuz ENHAR.enhar'ı koyduğuma pişmanım aslında anlamı çok güzel(cennetin altından akan ırmaklar) ama söylenişi kaba.bir de normalde çift isim koyuluyorsa ikisini birden söylemek lazım,özellikle anne bu konuda ısrarcı olması gerek.yani şuanda oğluma herkes oğuz diyor o da ben enharı okadar çok isteyip de koyduğum halde sadece oğuz diye hitap ettiğim için.kız isimlerinden de serra,beren,rana,ceylin,ecrin çok hoşuma gidiyor.ama nedense içimde hep bir zeynep ismine karşı yatkınlığım var
|
Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 12:21
duruuuu Yazdı:
ece , su , öykü , defne , inci , helin arasında kaldımmm özellikle inci de takılı kaldım baya sizcee nasıllar ? |
Nurcancım senin beğendiğin isimlerden Defneyi beğendim ben kendi adıma
Kız ismi olarak benim beğendiğim ise
İrem, Ezgi, Ayşenaz, Burçe
|
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 12:22
sengul Yazdı:
Arkadaşlar
Bende erkek isim önerilerinizi bekliyorum....Nette çok araştırdım ama kafama tam yatan olmadı...
Şimdilik Yiğit var ama kararsızım...
|
Şengül erkek isimlerinden benim sana tavsiyelerim
Alper, Umut, Deniz, Efe ve Mete
|
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 12:38
bide ben yazayım bakalım erkek ismi olarak tuğşata ben yiğit yağız ve burak arasında kaldım ama dizilerden dolayı burda o kadara çok yiğit ve yağız vardı ki eşim istemedi sonra tuğşat ismini bulduk hoşumuza gitti ismini tuğşat kurduk ama yağız da çok hoş bir isim kızım olursa inşallah eskiden hamile olduğumda daha cinsiyeti belli değildi erkek olursa ismide belli değildi ama kız olsaydı eşim ve benim ortak kararımız zeynepti ama kısmet erkekmiş oda gönlüme göre oldubüyüklere sorduk siz bilirsiniz dediler biz tuğşat ismini koyduktan bir ay sonra falan kayınvalidem ben murat diyecektim ama siz istemezsiniz diye demedim dedi bende hiç ses etmedm ısınamadım murat ismine
-------------
|
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 12:40
oĞuZuMM Yazdı:
benim oğlumun iki ismi var Oğuz ENHAR.enhar'ı koyduğuma pişmanım aslında anlamı çok güzel(cennetin altından akan ırmaklar) ama söylenişi kaba.bir de normalde çift isim koyuluyorsa ikisini birden söylemek lazım,özellikle anne bu konuda ısrarcı olması gerek.yani şuanda oğluma herkes oğuz diyor o da ben enharı okadar çok isteyip de koyduğum halde sadece oğuz diye hitap ettiğim için.kız isimlerinden de serra,beren,rana,ceylin,ecrin çok hoşuma gidiyor.ama nedense içimde hep bir zeynep ismine karşı yatkınlığım var |
canım benim oğlum iki isimli başta herkes içinden ne geçerse onu söylüyordu ama ben ısrarla iki ismini söyleye söyleye artık kimse tek isim kullanmıyorr.
biraz diretmek lazım 2 ismi de kullanmak istiyorsak.
|
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 12:44
bu arada ben de erkek isimlerinde kayra,yiğit ismini beğeniyorum.
|
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 14:39
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 14:44
evet sinir bozucu bir durum oluyor biliyorum canım.
biz artık pek öyle sorun yaşamıyoruz herkes 2 ismi ile hitap ediyor.
|
Mesajı Yazan: AtaDenizim
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 15:29
bende 30 haftalık hamileyim hala isim aramaktayım:) oğluma çift isim koydum çok da memnunum... kızıma bir isim düşünüyorum ama oğlumun ismine de yakın olsun istiyorum. ama düşündüğüm isimleri sayım Derin, Tanem (oğlum çok istiyor) :) Irmak ,Peri... bu isimler kulağa çok hoş geliyor... uzun yıllar da rahatlıkla taşınabilecek isimler...
|
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 15:33
AtaDenizim Yazdı:
bende 30 haftalık hamileyim hala isim aramaktayım:) oğluma çift isim koydum çok da memnunum... kızıma bir isim düşünüyorum ama oğlumun ismine de yakın olsun istiyorum. ama düşündüğüm isimleri sayım Derin, Tanem (oğlum çok istiyor) :) Irmak ,Peri... bu isimler kulağa çok hoş geliyor... uzun yıllar da rahatlıkla taşınabilecek isimler... |
peri ismini seçmem ben
ama derin ve ırmak güzell canım
|
Mesajı Yazan: MELODİ
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 16:01
kız isimleri
erva
ecrin
eslem en sevdiğim isimler
eslem kızımın adı
|
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 17:27
sengul Yazdı:
Kevser-Şevval Yazdı:
| Bizim hamilelik aynı galiba. Bende 35. haftanın içindeyim.... |
Evet doğum haberimiz aynı gün geliyormuş bir de foruma Doğum tarihine ne diyor doktorunuz? Bizimki (tahmini) 11.1.11
|
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2010 Saat 17:40
Mesajı Yazan: esma24
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2010 Saat 19:51
bende seher ismini çok severim kevser de çok güzel bir isim tanem, gülüm, balım tarzı isimler çok hoş geliyor kulağa birde sizi sevmeyen insanlar bile size balım tanem demek zorunda kalıyor ne güzel
------------- güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
|
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2010 Saat 21:02
saol canım normal doğum istediğim için (inşallah) , doğum tarihi mevzusu kesin olamıyor, belki de o gün doğar kızım, belli mi olur
|
Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2010 Saat 21:26
kevser doğum tarihi süpermiş ..inşallah o zaman doğurursun kız
------------- Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
Mesajı Yazan: ELa-m
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2010 Saat 22:36
kIz ismi olarak...e$im zeynep ve elif ismini çok seviyor
ben ece . su .eda .hasret.
erkek ismi efe. mert. ismini çok seviyorum
------------- E$e v kIzI eLa
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2010 Saat 00:52
Kevser-Şevval Yazdı:
sengul Yazdı:
Kevser-Şevval Yazdı:
| Bizim hamilelik aynı galiba. Bende 35. haftanın içindeyim.... |
Evet doğum haberimiz aynı gün geliyormuş bir de foruma Doğum tarihine ne diyor doktorunuz? Bizimki (tahmini) 11.1.11
| Bizimkinin doğum tarihi 09,01,2011
|
Mesajı Yazan: berayim
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2010 Saat 16:04
benim oglusumda 10.01.2010 da gelicek tabi erken yada gec gelirse bilemem adinida kismetse ömür koyucaz 1 bucuk yasindada kizim var onun ismide beray isimleri gibi guzel yasasinlar.
------------- http://lilypie.com"> http://lilypie.com">
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2010 Saat 16:13
ocakta nüfus patlaması olacak ayın 9u 10u 11i hep dolu en son ben miyim şimdi Allah hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı evlatlar versin
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2010 Saat 20:09
Kevserr
|
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2010 Saat 21:14
benim adimi tak vallahi guzelalmanalr cok begenirler ismimi neden olmasinbir uyemiz vardi vildan gelmiyor belki disardan okurda gelir benin adimi takmisti haber yolamisti bekliyom bebegin resmini de isim anasi olmustum sende benimkini tak ne olurrrrrrkevser
-------------
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2010 Saat 21:17
oooo maşallah yaseminnn senin adını da mı taktılar kızzzzzanam birde görsek yesemin bebeğiii
-------------
|
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2010 Saat 21:19
vildan daha gelmiyor gelse gösterirdi haber yollamisti nesibe nin blogundanyasemini takdim sevinsin ddiye o gun bugun kayip birde yeni bebek bekliyom
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2010 Saat 00:27
hadi hayırlısı o zaman haberi geldi ise bebekte gelir merak etme
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2010 Saat 00:37
yasemin Yazdı:
benim adimi tak vallahi guzelalmanalr cok begenirler ismimi neden olmasinbir uyemiz vardi vildan gelmiyor belki disardan okurda gelir benin adimi takmisti haber yolamisti bekliyom bebegin resmini de isim anasi olmustum sende benimkini tak ne olurrrrrrkevser
|
yasemin mi koyam diyon adını kocişebi söyleyim ne diyecek bakalım ne derse desin, diyecem sana ama darılmaca yok cevabı iyi de, kötü de olsa kabul mü valla vildan da sır oldu gitti yaaa, evet adı yasemin olmuştu duyduğumuza göre o kadar aktif olan kişiler bir anda nasıl gidiyor hayret, ben olsam arada net kafeye bilem giderim herhalde "ceeee" diyip kaçarım gibime geliyo
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2010 Saat 00:39
zehra Yazdı:
kevser doğum tarihi süpermiş ..inşallah o zaman doğurursun kız |
ben de bu konuda heyecanlanmaya başladım, keşke tarihi tutturabilsek kızımla anlaşıp önce 10 ocak biliyordum ama son adet tarihim 6 nisan olunca 11 ocağa denk geliyor, doğrusu da bu yani bu arada 6 nisan da çok önemli benim için ; Ayşegül o gün bize gelmişti
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2010 Saat 01:00
oyyyyyy bacımmmmmmmmm canımmmmmm kız nasıl hatırladın sennn maşallah sana kırkbinkere maşallahhhhhhhanammmmm nasıl geçti günler beeeee 6 nisan demek bende kafa kalmamış bacımmmmm aklımdan uçmuş resmen doğru yeğenimi doğum günü 7 nisandı senden çıktıktan sonra ona hediye aldık eve gittik oyyyyyy canım benimmmm sende bana gelde inşallah bende tarihi unutmayım o gün doğurayım bende
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2010 Saat 01:03
Unutur muyum hiiiçççç daha dün gibi aklımda inan ki inşallah bir gün ben de sana gelebilirim ama çoookkk zor yine de Allahtan ümit kesilmez
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2010 Saat 14:09
Kevser-Şevval Yazdı:
yasemin Yazdı:
|
yasemin mi koyam diyon adını kocişebi söyleyim ne diyecek bakalım ne derse desin, diyecem sana ama darılmaca yok cevabı iyi de, kötü de olsa kabul mü valla vildan da sır oldu gitti yaaa, evet adı yasemin olmuştu duyduğumuza göre o kadar aktif olan kişiler bir anda nasıl gidiyor hayret, ben olsam arada net kafeye bilem giderim herhalde "ceeee" diyip kaçarım gibime geliyo
| teski bebegi bana gösterseeeeee bir kere görsem diyom ama bakmiyor gelmiyor sesimizi duyan varsa gören varsa vildan gelsin diyom ben bebekle isim anasi olmak cok zormussende tak bir eksik bir fazlaaaaaaaaaenisteye selam-
-------------
|
Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2010 Saat 14:16
Melek Manolya
------------- http://lilypie.com" rel="nofollow">
Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2010 Saat 19:05
Sinem ve Kevser bebişleriniz kaç kğ? benimki 2 hafta önce 2640 gr idi...
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2010 Saat 23:20
sengul Yazdı:
Sinem ve Kevser bebişleriniz kaç kğ? benimki 2 hafta önce 2640 gr idi... |
Ben 6 kasımda gittiğimde 1860 gr idi. ortalama bir kilosu olduğunu söylemişti doktorumuz yarın yine kontrol var, bakalım kaç kilo oldu bizim kız
|
Mesajı Yazan: berayim
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2010 Saat 16:11
bende 3 kasimda gittgimde 1.500 kg di ama simdi bilmiyorum doguma kadaeda baska ekografim yok artik dogunca ogrenicez kilosunu
|
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2010 Saat 16:25
Bugün kızımın 2700 gr olduğunu öğrendim boyunu söylemedi dr. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin
|
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2010 Saat 16:52
kevser bizim bebişlerin kilolarıda aynı olacak galiba..
|
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2010 Saat 17:56
sengul Yazdı:
kevser bizim bebişlerin kilolarıda aynı olacak galiba.. |
ayy evet herşey aynı gibi senin bebişin cinsiyeti neydi? 8 kilo aldım yazmışsın, yukarı bakmadım inşallah yanlış yazmadım. ben 11 kilo falan aldım, buna şükür valla. şevvalde doğuma giderken 25 kilocuk almıştım hatta bazı kızlar bilir, bu hamişlikte depresyona girecektim az kalsın, ben niye kilo almıyorum diye son iki aydır 3er 3er alıyorum, Allah sonumu hayır getirsin
|
Mesajı Yazan: ayse76
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2010 Saat 20:10
bence tuana ismini öneriyorum..anlamı cennete düşene ilk yagmur damlası demek..
------------- http://www.tickerclub.com/">
|
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2010 Saat 22:53
tuanamızz varr cnm teysemin kızı inci koyucamm % 90 teskkürr ettm herkesee
|
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2010 Saat 01:24
benim bebişim erkek..8 kğ değil yanlış anlaşılmış..16 kğ aldım ben..
|
Mesajı Yazan: zelos
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2010 Saat 12:34
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2010 Saat 12:48
duruuuu Yazdı:
tuanamızz varr cnm teysemin kızı inci koyucamm % 90 teskkürr ettm herkesee |
Hayırlı olsun Nurcan demek kızınının ismini netleştirdin
İnci bebek sağlıkla gelsin inşallah
|
Mesajı Yazan: ayse76
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2010 Saat 14:08
hayırlı olsun canım inci bebek...hayırlarla gelsin..
------------- http://www.tickerclub.com/">
|
Mesajı Yazan: AtaDenizim
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2010 Saat 13:12
hayırlısı olun canım çok güzel bir isim benim de aklımda birçok var ama hala karar vermiş değilim peri ve pırılisimleri aklımızdan geçiyor. oğlumda çok çabuk bulmuştuk ama kızıma karar veremiyoruz
|
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2010 Saat 13:16
Ben de hala karar vermiş değilim isme Aklımızdakiler:
Reyyan Hümeyra Zülal Asude Zehra Nagihan Ahu
şimdi aklıma gelmiyor diğerleri, daha vardı düşündüğümüz ama... aklıma geldikçe yazayım, içinden bana bir fikir verin lütfen
|
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2010 Saat 14:09
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2010 Saat 14:14
Önceden hep derdim ki, sanki 40 tane çocukları olmayacak ya insanların niye bi tanecik ismi bulamıyorlar, demekki önemsemiyorlar meğer öyle değilmiş, kafayı yiycem bulamadık hala sen de aklındaki isimleri yaz da seçelim bari
|
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2010 Saat 16:59
Aras ismini beğeniyorum ben...
|
Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2010 Saat 21:26
Kevser-Şevval Yazdı:
Ben de hala karar vermiş değilim isme Aklımızdakiler:
Reyyan Hümeyra Zülal Asude Zehra Nagihan Ahu
şimdi aklıma gelmiyor diğerleri, daha vardı düşündüğümüz ama... aklıma geldikçe yazayım, içinden bana bir fikir verin lütfen
|
zülal
asude,zehra
3de çok güzel
-------------
|
Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2010 Saat 21:28
bedirhan
emreeymen
ahmetsaid
-------------
|
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2010 Saat 23:31
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2010 Saat 00:09
Erkek isimleri arda,kayra,melih,yağız sevdiğim isimlerden
|
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2010 Saat 00:31
eren erdem evren egemen
hepsi yine e ile olmuş
onun dışında yekta hoşuma gidiyor
birde kız isimlerinden elvin ve liva çok hoşuma gitmişti
|
Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2010 Saat 16:04
Kevsercim reyyan ve zülal favorim oldu....
erkek isimlerine gelince
aras
ılgaz
doruk
deniz aklıma gelenler
İsim konusunda ben de takığım Oğluma devrimi ben kuzeyi babası koydu..Allah izin verirse bunun da iki ismi olcak birini eşim birini ben..
İki isim koyuyorum ama ikisini birlikte kullanmak için değil...Mesela oğluma bazıları kuzey bazıları devrim diyor o ikisinin de farkında büyüyünce de hangisin isterse onu kullansın
------------- DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
Mesajı Yazan: mine
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2010 Saat 13:35
kevsercim reyyan çok güzel sen başından beri onu düşünüyordun bildiğim kadarıyla bence vazgeçme çok güzel bir isim
şengülcüm çınar, poyraz, rüzgar, mert, melih, egemen, yiğit isimleri güzel
mert olabilir murat ismine de uyumlu gibi
murat ne diyor isim konusunda ben betüle saymıştım sevdiğim isimleri o da mirza çok güzel demişti babasıda onu yazdırmış
------------- <a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2010 Saat 22:33
mert ismini Murat istemiyor çünkü sınıfındaki sıra arkadaşı Mert. İkiside çalışkanlıkta yarışıyorlar, o yüzden aralarında kıskançlık var
|
Mesajı Yazan: srp_kmy82
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2012 Saat 16:37
BADE kızımın adı... bir öneri :)
|
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2012 Saat 17:07
srp_kmy82 Yazdı:
BADE kızımın adı... bir öneri :) |
merhaba öneride bulunurken topiklerin tarihine bakarsanız sevinirim...sizin öneride bulunduğunuz arkadaşımız nurca çoktan doğum yaptı kızı bir yaşına geldi...bu nedenle ilk olarak tarihlere bakalım lütfen...
-------------
|
Mesajı Yazan: sedesa
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2012 Saat 18:33
ben bir gün kızım olursa Ekin ismini koyucam.... Aslında Duru ismi de çok güzel ama ablamın kızına koyduk o yüzden ben koyamam artık... annem benim adımı gülsün koymak istemiş ama babam istemeyince olmamış.... benim de hoşuma gider ama eşim beğenmiyor..... oğluma hamileyken kız isimleri de düşünmüştük de....:))
|
Mesajı Yazan: cemrem19
Mesaj Tarihi: 19 Nis 2012 Saat 20:49
slm bende isim bulamıyorum iki isim istiyorm adnan sizce yanına en uygun iim ney yardım edin lütfen
|
Mesajı Yazan: cemrem19
Mesaj Tarihi: 21 Nis 2012 Saat 13:31
neden kimse cevap yazmıyor
|
Mesajı Yazan: sedaali
Mesaj Tarihi: 31 May 2012 Saat 11:36
nurcan Yazdı:
Eşimm ; - 2 isim istemiyo - isimm konusunda cins davranıyo - beni delirtyiooo isimsiz dogcak bu gidisle kızımm yardımlarınızı bekliorm duruyu koyamıyrm eşim istemiyoo begendiremedimm beyefendiyee
|
aynı sorun bendede var ne isim söylesem bi şekilde saçma sapan bi benzetme yapıp heves kırıyorlar erkekler kadınlar kadar çiddiye almadıklarından sanırım bu alaycı tavırları bence sen bakma ona senin içine ne siniyosa onu koy ben öyle yapıcam
|
Mesajı Yazan: sedaali
Mesaj Tarihi: 31 May 2012 Saat 11:57
cemrem19 Yazdı:
slm bende isim bulamıyorum iki isim istiyorm adnan sizce yanına en uygun iim ney yardım edin lütfen
|
ege ,efe,umut yada sade bir isim bulsan iyi olur bence ne zormuş bu isim bulmak ya
|
Mesajı Yazan: PinarTN
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2012 Saat 09:34
hakkaten isim bulmak çok zor biz de doğumdan bir kaç gün önce karar vermiştik
|
Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 13 Haz 2012 Saat 08:28
kızlar bir kızım daha oluyo şükürler olsun Rabbime çok da sağlıklı olduğunu öğrendik 18 haftalık oldu bile isim konusunda ben yardım istiycem sizden şimdi . iremnisaya uygun olması ilk tercihimizdir nasıl bişeyy uydurcaksakk. çift isim yada tek de olur güzel alternatifler çıkacağından eminim hadi bekliyorum canlarr
------------- http://lilypie.com">
|
Mesaj Tarihi: 13 Haz 2012 Saat 08:29
Mesajı Yazan: a.sultan
Mesaj Tarihi: 13 Haz 2012 Saat 21:46
merhaba y-bal. kızınıza isim önereceğim. ireme uygun sinem didem olabilir. i ile başlayan iclal ismi çok hoş. yanlarınada rana veya azra yakışabilir. mesela iclal rana... ranayı duymussundur. a ları çekerek okunur. bu arada bu foruma yazdığım ilk mesaj. sana kısmetmiş
|
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2012 Saat 08:24
a.sultan Yazdı:
merhaba y-bal. kızınıza isim önereceğim. ireme uygun sinem didem olabilir. i ile başlayan iclal ismi çok hoş. yanlarınada rana veya azra yakışabilir. mesela iclal rana... ranayı duymussundur. a ları çekerek okunur. bu arada bu foruma yazdığım ilk mesaj. sana kısmetmiş
| hoşgeldin canım teşekkür ederim ayrıca
|
Mesajı Yazan: kübRAbia
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2012 Saat 00:57
off çok zor demi canım biz de neler neler düşündük ama çok kolay bir isim olan KÜBRA kısmetmiş,adıyla yaşasın yavrum,ecrin,belinay,ceylin,mina,berfin,duru,gülfem,gülce,nedra,nevra,daha neler neler düşündük ama şimdi bunlar geliyo aklıma yine eklerim sana aklıma geldikce
|
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2012 Saat 09:34
kübRAbia Yazdı:
off çok zor demi canım biz de neler neler düşündük ama çok kolay bir isim olan KÜBRA kısmetmiş,adıyla yaşasın yavrum,ecrin,belinay,ceylin,mina,berfin,duru,gülfem,gülce,nedra,nevra,daha neler neler düşündük ama şimdi bunlar geliyo aklıma yine eklerim sana aklıma geldikce | adıyla yaşasın inşAllah rabia de kübrada çok güzel isimler bence
teşekkür ettim ablamm hepsi çok güzel ..ipek te sanki karar kıldım gibi ama yanınada uyan kısa ve güzel anlamlı bi isim olursa hayır demem
|
Mesajı Yazan: kübRAbia
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2012 Saat 02:36
y_bal Yazdı:
kübRAbia Yazdı:
off çok zor demi canım biz de neler neler düşündük ama çok kolay bir isim olan KÜBRA kısmetmiş,adıyla yaşasın yavrum,ecrin,belinay,ceylin,mina,berfin,duru,gülfem,gülce,nedra,nevra,daha neler neler düşündük ama şimdi bunlar geliyo aklıma yine eklerim sana aklıma geldikce | adıyla yaşasın inşAllah rabia de kübrada çok güzel isimler bence
teşekkür ettim ablamm hepsi çok güzel ..ipek te sanki karar kıldım gibi ama yanınada uyan kısa ve güzel anlamlı bi isim olursa hayır demem |
rabia da NİDA ismine bayılır oldum olası,irem nisa ipek nida hani fena da olmadı sanki
|
|