Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kusma-iştahsızlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26426
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 12:38

Konu: kusma-iştahsızlık
Mesajı Yazan: piraye38
Konu: kusma-iştahsızlık
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2010 Saat 17:31
hocam merhabalar;16 aylık oğlum yaklaşık 1 haftadır rutin olmamakla birlikte kusuyor.iştahsız.ve agrasif. alın çevresinde iğne ucu  büyüklüğünde isilik tarzı döküntüler var.yan kesici dişini patlattı.ve azı dişid kabarmış sanki diş problemi gibi gelmişti ama ben bu arada kutu süt değilde açık süt kullandım muhallebisini falan bununla yaptmı.gece sütüde dahil.göz altları morardı  bulandığınıda gözlemliyorum.ve kakası da normalden akışkan.çelişkide kaldım gıda zehirlenmesimi  söz konusu.diş sıkıntısımı?normalde sorunsuz yiyen bir bebekti.Confused

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2010 Saat 12:32
Süt dişleri çıkarken sıkıntı yapmaz, hepsi "hurafedir"... Gıda zehirlenmesinede benzemiyor. Sanki çok sıcak tutulup, terletilmiş gibi.. Biraz su teklif edin bakalım içecekmi??

Mesajı Yazan: piraye38
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2010 Saat 13:32
değerli hocam;
cevap için teşekkür ederim.oğlumu bugün dr götürdüm.dr.oğlumunun psikolojik olarak kustuğunu söledi.16 aylık 84 cm boy ve 13 kg ağırlığında.günde 2 ana 2 ara öğün besleniyor ve yemeklerini kıyma yada tavuk suyuyla yapıyorum.ev salçası çok azda bazı baharatlarla günde 2 kez yiyorara öğün öğlene doğru sıkılmış meyve suyu  ikindiden sonra bir kase yoğurt yer ve uyur.sonrasında yemek yatarken süt,gece uyanırsa süt.(şimdi ise biberonda meyve s.görünce bulanıyor)dr.anlattığımda abartıyorsun ısrarcı olma dedi ve emedur fitil ile reflor yazdı.bunu yanı sıra ısrarım üzerine nutrigen omega yazdı.aşırı terleyen bir bebek zaten ve suyuda sürekli içiyor hazır su .bu durm da ne yapayım hocam?ialaçları nasıl kullanayım?saygılarımla.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2010 Saat 10:34
Bir parça psikolojik olabilir. Çok ısrarcı davrandığınız için sizden intikamını bu şekilde alıyor olabilir. Zorlamayın. O ilaçların bir faydası olmayacak. Sırf reçete yazmış olmak için yazılmış bir reçete.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat