Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ilaçlar hakkında

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26259
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 04:25

Konu: ilaçlar hakkında
Mesajı Yazan: febaa2
Konu: ilaçlar hakkında
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 12:57
Confusedarkadaşlar ben şimdi gördüm yazı 3 yıl önce yazılmış türkiyede bol bol yazzılıp kullanılan ilaçlar var içinde pedi... kong... suda.... vb. siz ne düşünüyorsunuz ben kadir beye ve bu forumu kuranlara çok dua ettim valla.
iyiki varsınız
teşekkürler
işte yazı
Dikkat: http://www.usatoday.com/money/industries/health/2007-10-11-cough-cold-recall_N.htm - Amerika'da nezle ve öksürük için 2 yaş altı ilaçlar üreticiler tarafından gönüllü olarak piyasadan kaldırıldı . Bunun yanı sıra yine küçük bebek ve çocuklar için Sudafed içeren ve üst solunum yolu açıcı (decongestant - dekonjestan) olduğu söylenen ilaçları da babamın (kendisi doktor) tavsiyesi üzerine hiç kullanmadık.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 13:19
Orjinalini yazan: febaa2 febaa2 Yazdı:

Confusedarkadaşlar ben şimdi gördüm yazı 3 yıl önce yazılmış türkiyede bol bol yazzılıp kullanılan ilaçlar var içinde pedi... kong... suda.... vb. siz ne düşünüyorsunuz ben kadir beye ve bu forumu kuranlara çok dua ettim valla.
iyiki varsınız
teşekkürler
işte yazı
Dikkat: http://www.usatoday.com/money/industries/health/2007-10-11-cough-cold-recall_N.htm - bende amcamın kızına sorayım merak ettimConfused

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 13:20
biz ilaca meraklı tooplumuz ilaçsız olmaz

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 13:21
bide yazında iki yaş altı demişsin şimdi benim oğlum 2.5 yaşında ama daha önceden bronşit olmuştu o zaman çok kullandım sudafed şaşkınım şimdi Confused

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 13:23
Orjinalini yazan: şefo şefo Yazdı:

normalde çok fazala ilaç kullanma taraftarı değilim ama yarın nasip olursa ameliyat olacak oğlum eğer öksürük ilerlerse ameliyat ertelenecek o açıdan verdim ilacı normalde olsa doğla yolları deneyen insanım en son olarak ilaç kullanırım Confused

-------------

Mesajı Yazan: nurdan
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 13:33
Allah razı olsun KAdir Beyden o olmasa napardık bilmiyorum.. çevreme bakıyorum bilinçsiz o kadar insan varki üzülüyorum valla çocuklarının haline..anlatmaya çalışıyorum ama nedense anlamakta istemiyorlar..nasıl bir alışkanlıksa artık..Unhappy

Mesajı Yazan: nurdan
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 13:33
Orjinalini yazan: Ayşegül Tuğşat Ayşegül Tuğşat Yazdı:

normalde çok fazala ilaç kullanma taraftarı değilim ama yarın nasip olursa ameliyat olacak oğlum eğer öksürük ilerlerse ameliyat ertelenecek o açıdan verdim ilacı normalde olsa doğla yolları deneyen insanım en son olarak ilaç kullanırım Confused
geçmiş olsun canım hayrola ne ameliyatı?

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 13:41
3 hafta oldu emre halan iyileşmedi.... bilinç bi iş yapmayayım dedim ama mecburen dr gittim. dr anlattım derdimi oda kilosuna tarttı ve ona göre ilaç yazdı... ilaçları kullanıyoruz ama halan gelişme yok
farenjit di, grip oldu, şimdi ise nezle dönmüş durumdayız.....

ilaç kullanmaya meraklı dedğilim, ama gerçekten bilinçli bi ilaç kullanmak için iyice araştırmak gerek,

-------------

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 14:06
Orjinalini yazan: Ayşegül Tuğşat Ayşegül Tuğşat Yazdı:

canım benimm Allah yardımcınız olsunn.
inşallh çabucak iyileşsin yavrun.

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 18:04
 canım çok geçmiş olsun bu yazıyı amerikada yaşayan bir annenin sitesinden aldım görüş onların takdiri ama ben kadir beyi tanıdıktan sonra evde kızım için 26 aylık sudaf... ve pedit... vardı onları çöpe attım
çünkü kullandığım zamanlarda çok iyi biliyorumki bir 2 gün iyi olup sonra yine kötü oluyordu bu yazı için sana özelden internet sitesini atacağım
öptSmile

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 18:07
çok geçmiş olsun şimdi kadir beyin söylediğine geliniyor ilaç veriliyor çocuk aynı yani grip hastalık bildiğini okuyor yani zamanı gelince zaten geçiyor Smile
bu doktorları anlamak çook zor hepimize allah yardım etsin

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat