Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bronş yollarına inmiş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26062
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 00:41

Konu: Bronş yollarına inmiş
Mesajı Yazan: Ada45
Konu: Bronş yollarına inmiş
Mesaj Tarihi: 06 Eki 2010 Saat 02:18
Doktor bey oğlum 8 yaşında geçen hafta sabah kalktığında boğazında ağrı olduğunu söyledi.bende ona tüm gün sıcak ıhlamur verdim.ertesi günü boğazındaki ağrının geçtiği söyledi.ama burun tıkanıklığı ve öksürük başladı.ateşi yotru ve keyfi yerindeydi.4 gün gün limonlu bal ve burnuna tuzlu su yaptım.ama bugün daha çok öksürmeye başlayınca doktora götürdük.doktor bronş yollarına indiğini söyledi be macrol antibiyotik ve asist verdi.çok şaşkınım ateş olmadığı için doktora götürmemiştim.keyfide yerindeydi nasıl oluyorda böyle ilerliyor hastalığı daha öncede böyle olmuştu.bu yüzden yer etmiştir çabuk aşağıya iniyordur dedi doktoru lütfe yardımcı olurmusunuz.ne yapmam gerekiyor ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Eki 2010 Saat 13:54
Saçmalamış... Ama bugün piyasa doktorlarının çoğu, sanki ağız birliği yapmışcasına aynı tedaviyi uyguluyorlar..Çocuğunuz basit bir grip geçiriyor, ama, hastalık ilerledikçe akıntı koyulaştığı için, öksürük şekli ve sayısı değişir. Macrol yararlı bakterileride öldürecek, Asist, (balgam inceltici diye veriyorlar) ama bronşlarda "darlık" yaptığından, 2-3 gün sonra hırıltılar başalyınca "Astım" oldu diyecekler ve esas o zaman canınıza okuyacaklar. Siz sadece bizim, grip tedavisini uygulayın.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat