Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Mantar mı?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25937
Tarih: 13 Kas 2025 Saat 17:26

Konu: Mantar mı?
Mesajı Yazan: keskine
Konu: Mantar mı?
Mesaj Tarihi: 30 Eyl 2010 Saat 01:08
Merhaba Kadir Bey,
Kızımız 32 aylık,
Augmentin 400 2*1 ve nidozol 200 3*1 kullandığımızı daha önceki sorularımızda yazmıştım.
Bugün kızım sürekli kilodunu çekiştiriyordu.Pişikmi acaba diye  baktım.Vajinasının iç kısmı kızarmıştı ve sanki derileri soyulmuştu.Beyazlıklar da vardı.Mantar mı oluştu acaba? İlaçlarmı ağır geldi. Ne yapabiliriz? Nasıl geçer? Doktor kontolüne daha 1 hafta var ilerler mi?
Teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Eki 2010 Saat 12:43
İlaçlardan oluyor. Bu kadar kuvvetli tedavide ne oluyor?? Sepsis mi var?? Tam kan tahlili yaptırın, WBC düşük çıkarsa, hiçbir ilaca ihtiyacınız yok demektir. 

Mesajı Yazan: keskine
Mesaj Tarihi: 01 Eki 2010 Saat 21:31

İlk olarak boğazları ve kulakları temiz ama yüksek ateş olduğu için idrar ve kan tetkiki istedi.

Burada WBC 14 e yakındı.crp ise 43,5 tu.İdrarda iştahsızlık nedeniyle olduğunu söyledi keton çıktı bunun dışında temizdi.Eklem ağrıları vardı çok fazla.Kanda mikrop var dedi .Augmentin 400 2*1 kullanmaya başladık Ertesi gün kakasında 2 pıhtıcık kan gördüm ve ishaldi.gaita tahlili sonuru amip trofozoidi görüldü nidozol verdi 3*1 her ikisinede devam etmemizi söyledi 14 gün sonra tahliller tekrarlanacakmış.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Eki 2010 Saat 12:39
Ne tesadüf, hep aynı olaylar, aynı hikayeler.. Nedense bu memlekette çocuklar hiç "Grip" olmuyorlar. Kuru bir ateş, yüksek doz Augmentin, arkadan ishal, nedense hepsinde "amip" görülür, iş uzar, tekrar tekrar doktor, tahlil, gider gelirsiniz.. ne diyeyim, Allah yardımcınız olsun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat