Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Arkadaşlar birkaç sorum var...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25610
Tarih: 08 Eyl 2025 Saat 10:35

Konu: Arkadaşlar birkaç sorum var...
Mesajı Yazan: duygu07
Konu: Arkadaşlar birkaç sorum var...
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2010 Saat 20:02
Merhaba arkadaşlar.
Bizim Selinimiz çok ağlak bir model ve uyanık olduğunda hiç mutlu olmuyor ve hep ağlıyor. Bugün 52 günlük ve şu gaz sancılarının geçmesine bir 50 gün daha var ve ben çok ama çok yorgunum. Hep ağlıyor. Hiç mutlu mutlu çok nadir hariç kendi kendine bakındığını görmedim. Neler yapıyordunuz siz ya da neler yapayım da mutlu edeyim bilmiyorum.
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2010 Saat 20:56
canım kolay gelsin allah güç  versin...gece döneceğim bu topiğe....

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesajı Yazan: meryem
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2010 Saat 20:56
Duygucum Allah kolaylıklar versin canım..bunu sorman hiç iyi olmadı ikinciyi planlarken

Ağlamalarının sebebi kesin gaz sancıları diyorsan eğer gazla başetmenin en iyi yolu bir tane olmuyor.Bir çok yöntemi rutin bir şekilde uygulamak gerekir.

Ali İlber in gazı tamamen kesilene kadar yani yaklaşık 5 ay nerdeyse yapışık geziyorduk Ali yle...KUcak gezintileri,göbek bölgesine yoğun ama tüm vücuda masaj,uyku öncesi banyo,düzenli kullanılan damlalar,emzirme sonrası sırta pıt pıt vurmalar...

Şimdi ben bunları anlatıyorum ama sen bunları eminim biliyorsundur.Daha başka değişik yöntemler mi istiyorsun canım...

Mesajı Yazan: kerem-irem
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2010 Saat 22:29
allah kolaylık versiN aynı dönemden geçen yıl geçtim bende benim iki numara şükür ki çok gazlı değildi ama iki çocuk gerçekten zor gazı olduğunda kucağımda çok gezdirdim yapışık gibiydik bizde düzenli banyo ve bebe yağıyla masaj iyi geliyor en kısa zamanda düzelir inşallah

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2010 Saat 23:09
canım öncelikle ALLAH sabır,güç kuvvet versin.
çok alışık olduğum bir durum çok değil bikaç ay öncesine kadar bende yaşadım hepsini.
benim oğlumun gaz sancısı falan olmadı
uyku öncesi ağlama krizleri vardı ama ne kriz hem uyumazdı hem de akşama kadar ağlardı.Tongue
bazı zamanlar çaresizlikten oturup ağladığımı bilirim.
sakinleştirmek için en büyük kurtarıcım emzirmekti Smile
kucakta gezdirirdim.
ayağımda sallardım.
saç kurutma makinesini çalıştırırdım o sakinleştiriyordu.
ninni cd si dinletiyordum, bazen işe yarıyordu.
sanırım denemediğim yol kalmamıştı susturmak için.
çok zor biliyorum canım bende çok zor günler yaşadım umarım
en kısa zamanda her şey yoluma girer.

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2010 Saat 23:09
[QUOTE=meryem]Duygucum Allah kolaylıklar versin canım..bunu sorman hiç iyi olmadı ikinciyi planlarken

Ağlamalarının sebebi kesin gaz sancıları diyorsan eğer gazla başetmenin en iyi yolu bir tane olmuyor.Bir çok yöntemi rutin bir şekilde uygulamak gerekir.

Ali İlber in gazı tamamen kesilene kadar yani yaklaşık 5 ay nerdeyse yapışık geziyorduk Ali yle...KUcak gezintileri,göbek bölgesine yoğun ama tüm vücuda masaj,uyku öncesi banyo,düzenli kullanılan damlalar,emzirme sonrası sırta pıt pıt vurmalar...

QUOTE] amanın..LOL ben bunları  unutmuştum..LOL

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2010 Saat 23:12
en iyisi unutmadan katlanmak mı dersin

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2010 Saat 23:17
geldim....
Eylülünde ağlamaları çoktu..kendimi aciz hissederdim...bakamıyorum derdm içimden:)ama okuyp gördükçe ve yaşadıkça sorun bende değilmiş bazı zamanlar haricinde gelişiminden kaynaklanıyormuş....ağlama deyince ilk aklıma gelen açlık...ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla kilo alımı iyi..doymadığını zannetmiyorum..fakat emzirme aralarını gözden geçir derim...hani hererde enaz iki saat yazıyor ya...bizim bu genelde 1.30 olurdu..ben ilk zamanlar 2 saati beklemeye çalışırdım...kadir hoca çok emdiği zaman olacak sancının gaz sancısından beter olduğunu söylüyordu...fakat baktım her türlü ağllıyor bari stres etmeyeyim deyip ağladıkça önce meme teklif ettim...emerse emdi emmeze ağlamaya devam etti...
İkinci olarak (hala ağladığı için)konumumuzu gaz çıkarma pozisyonuna getirip gaz çıkarmaya çabaladım..bu konumda benim klasik bir melodim vardı..daha öncede bir kaçyerde yazmıştım...
ha-ha-ha-ha -hi-hi-hih-i....filan diye devam ediyor...ne hikmetse tatlı tatlı bunu söylediğimde bizimki zaten susardı çoğu zaman....bu mırıltıyla odada dolanarak uyurdu...yavaşça koluma alıp uyuduğundan emin olunca bırakırdım....genelde bu rutinde giderdik....

bunun haricinde ağlamaları susturma metodlarımı sıralayayım madde madde
-ayakta emzirmek...zor iş ...biraz kolumda sallayıp susunca emzirmeye başlıyordum...sakinleşince yavaşça oturup devam ediyordum....
-birdönem battaniyesine koyup babasıyla sallıyorduk....tek başıma bile salladığımı bilirim....
-hiçbirşekilde susturamayınca sarıp sarmalayıp dışarı çıkarıyordum...sağlık ocağından içeri girer girmez susardı..birkaç kez orda öylece oturup uyumasını bekledim.hatta bir keresinde bende uyumuşum:)
bunlar benim sakinleştirme metodlarım....
bence henüz mutlu mutlu çevresine bakmasını çok bekleme...bu dönemlerde vücut ve beyin gelişimi çok hızlı olduğu için bebekler bu karmaşayı anlamlandıramadıklarından dolayı ağlarlarmış ki katılıyorum:)
bol bol temas,ten teması,
uyanık olduğu zamanlarda ben kangurudan ve eski adı epiştirme yeni adı meitai sling olan yöntemden de çok faydalandım...sırtımda gezdiriyordum..birkaç kez kendi kendine orada uyuduğuda oldu....belki sende wrap slingten faydalanabilirsin...yada kucağa bir yastık alıp onuda oraya yatırıyordum...hem onu okşuyordum hemde ben dinleniyordum...(yine temas)

aklıma gelenler bunlar...tekrar kolaylıklar diliyorum...az kaldı...biraz daha sık dişini...bayramdan sonra görüşebilmeyi çok istiyorum...sevgiler

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2010 Saat 23:27
bende gaz sancisi için muzikler var istermisin ?
yontemleri zaten biliosundur ikinci çocuk oldugu içinn, ayni $êyleri yazmayim
sedece ben oturtuyom çok i$e yario, gazinin %80 ini oturarak çikario benimki   (çok  gazli bi bebek deil onuda ekleyim)

du ben sana bulmaya çali$iyim gaz muziklerini
biri buziki orhan galiba biride 30 dklik fön  muzigi , burda bi baba payla$mi$di kimdi unuttum

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2010 Saat 23:33
upload ediom
biraz geç oluo , dosya buyuk geldi galiba Tongue

-------------
">

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2010 Saat 23:37
canım duygunun eşi idi o zaten:)))))yani upload  u bekleme...

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2010 Saat 23:39
hadi yaaa LOL

-------------
">

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2010 Saat 23:39
duygu o zaman buziki varmi sende
yoksa soyle oyle upload ediyim

-------------
">

Mesajı Yazan: FİNCAN34
Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 07:58
bende yakın bır zamana kadar yegenımde yaşadım 4 ay gunduz gaz sorunu oldu aglamaktan kılo bıle alamadı bebegımız sonra maşş. duzeldı ve şimdı cok uslu bence ne yaparsan yap belkı bır nebze hafıfler ama ilacı zamaaan

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 11:09

sonradan aklıma geldi bilirsiniz mutlaka ama  ben birde sürekli 3 4 fincan rezene çayı içtim ve ama şu aktarlarda satılan rezene tohumundan bir taşım kaynatıyorsun sıcak sıcak çok rahatlatıyor

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 17:07
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

Duygucum Allah kolaylıklar versin canım..bunu sorman hiç iyi olmadı ikinciyi planlarken

Şimdi ben bunları anlatıyorum ama sen bunları eminim biliyorsundur.Daha başka değişik yöntemler mi istiyorsun canım...

İkinci planla ama yardım edecek biri olsun gülüm aman diyim çooook ama çok zor ikinciyleBig smile
Gaz sancıları berbat çok ve dediklerinin hepsini yapıyorum. Değişik şeyler daha iyi olur bilmediğim sanki unuttuğum bişiler var ama ne bilmiyorum ama Nil hiç böyle değildi. İsteklerini karşılayınca susar konuşurduk sanki çok kolay da değildi ama bu kadar da zor değildi.
Çok teşekkürler canımcımmm

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 17:08
Orjinalini yazan: kerem-irem kerem-irem Yazdı:

allah kolaylık versiN aynı dönemden geçen yıl geçtim bende benim iki numara şükür ki çok gazlı değildi ama iki çocuk gerçekten zor gazı olduğunda kucağımda çok gezdirdim yapışık gibiydik bizde düzenli banyo ve bebe yağıyla masaj iyi geliyor en kısa zamanda düzelir inşallah

Amin canım teşekkür ederim sana da kolay gelsin. Smile

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 17:16
Orjinalini yazan: cansu cansu Yazdı:

canım öncelikle ALLAH sabır,güç kuvvet versin.
çok alışık olduğum bir durum çok değil bikaç ay öncesine kadar bende yaşadım hepsini.
benim oğlumun gaz sancısı falan olmadı
uyku öncesi ağlama krizleri vardı ama ne kriz hem uyumazdı hem de akşama kadar ağlardı.Tongue
bazı zamanlar çaresizlikten oturup ağladığımı bilirim.
sakinleştirmek için en büyük kurtarıcım emzirmekti Smile
kucakta gezdirirdim.
ayağımda sallardım.
saç kurutma makinesini çalıştırırdım o sakinleştiriyordu.
ninni cd si dinletiyordum, bazen işe yarıyordu.
sanırım denemediğim yol kalmamıştı susturmak için.
çok zor biliyorum canım bende çok zor günler yaşadım umarım
en kısa zamanda her şey yoluma girer.

Çok sağol canım ben de yapıyorum sallanması hariç ama onu da bebek arabasıyla yapıyoruz aslında :))))
Teşekkür ederim Smile

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 17:17
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

en iyisi unutmadan katlanmak mı dersin
Evet evet kesinlikle öyle :)))

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 17:38
Orjinalini yazan: ilal ilal Yazdı:

geldim....
Eylülünde ağlamaları çoktu..kendimi aciz hissederdim...bakamıyorum derdm içimden:)ama okuyp gördükçe ve yaşadıkça sorun bende değilmiş bazı zamanlar haricinde gelişiminden kaynaklanıyormuş....ağlama deyince ilk aklıma gelen açlık...ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla kilo alımı iyi..doymadığını zannetmiyorum..fakat emzirme aralarını gözden geçir derim...hani hererde enaz iki saat yazıyor ya...bizim bu genelde 1.30 olurdu..ben ilk zamanlar 2 saati beklemeye çalışırdım...kadir hoca çok emdiği zaman olacak sancının gaz sancısından beter olduğunu söylüyordu...fakat baktım her türlü ağllıyor bari stres etmeyeyim deyip ağladıkça önce meme teklif ettim...emerse emdi emmeze ağlamaya devam etti...
İkinci olarak (hala ağladığı için)konumumuzu gaz çıkarma pozisyonuna getirip gaz çıkarmaya çabaladım..bu konumda benim klasik bir melodim vardı..daha öncede bir kaçyerde yazmıştım...
ha-ha-ha-ha -hi-hi-hih-i....filan diye devam ediyor...ne hikmetse tatlı tatlı bunu söylediğimde bizimki zaten susardı çoğu zaman....bu mırıltıyla odada dolanarak uyurdu...yavaşça koluma alıp uyuduğundan emin olunca bırakırdım....genelde bu rutinde giderdik....

bunun haricinde ağlamaları susturma metodlarımı sıralayayım madde madde
-ayakta emzirmek...zor iş ...biraz kolumda sallayıp susunca emzirmeye başlıyordum...sakinleşince yavaşça oturup devam ediyordum....
-birdönem battaniyesine koyup babasıyla sallıyorduk....tek başıma bile salladığımı bilirim....
-hiçbirşekilde susturamayınca sarıp sarmalayıp dışarı çıkarıyordum...sağlık ocağından içeri girer girmez susardı..birkaç kez orda öylece oturup uyumasını bekledim.hatta bir keresinde bende uyumuşum:)
bunlar benim sakinleştirme metodlarım....
bence henüz mutlu mutlu çevresine bakmasını çok bekleme...bu dönemlerde vücut ve beyin gelişimi çok hızlı olduğu için bebekler bu karmaşayı anlamlandıramadıklarından dolayı ağlarlarmış ki katılıyorum:)
bol bol temas,ten teması,
uyanık olduğu zamanlarda ben kangurudan ve eski adı epiştirme yeni adı meitai sling olan yöntemden de çok faydalandım...sırtımda gezdiriyordum..birkaç kez kendi kendine orada uyuduğuda oldu....belki sende wrap slingten faydalanabilirsin...yada kucağa bir yastık alıp onuda oraya yatırıyordum...hem onu okşuyordum hemde ben dinleniyordum...(yine temas)

aklıma gelenler bunlar...tekrar kolaylıklar diliyorum...az kaldı...biraz daha sık dişini...bayramdan sonra görüşebilmeyi çok istiyorum...sevgiler
Canım senden böyle güzel bir cvp bekliyordumSmile İnan ben de babasına teslim ediyorum temas gitmesin diye. Big smile Emzirme gayet iyi maşallah ama bazen biz de 1.5 saate düşüyoruz ama genelde 3 saat oluyor. 3 ay böyle biliyorum ama sanırım 2 çocuk yordu beni daha çok. Umarım geçer biran önce ve Nil çok kıskanç kucağına kim alsa fena bakıyor ve hayır cevaplarıyla bizi kudurtuyor.Confused Allah bize kolaylık versin. İşimiz zor.Dead

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 17:41
Orjinalini yazan: MaRaL MaRaL Yazdı:

bende gaz sancisi için muzikler var istermisin ?
yontemleri zaten biliosundur ikinci çocuk oldugu içinn, ayni $êyleri yazmayim
sedece ben oturtuyom çok i$e yario, gazinin %80 ini oturarak çikario benimki   (çok  gazli bi bebek deil onuda ekleyim)

du ben sana bulmaya çali$iyim gaz muziklerini
biri buziki orhan galiba biride 30 dklik fön  muzigi , burda bi baba payla$mi$di kimdi unuttum

Buziki telefonumda var tatlım. Hatsıza alıyorum ve dinletiyorum çoğu zaman işe yarıyor şükür. Gazı ben de bacaklarını karnına iterek çıkartıyorum aman bir çıkıyor ki sorma gitsin. Bende yok ondaki gaz. Fön makinası müziği de bazen işe yarıyor. Çok teşekkürler canım öperim seni.Star

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 17:42
Orjinalini yazan: FİNCAN34 FİNCAN34 Yazdı:

bende yakın bır zamana kadar yegenımde yaşadım 4 ay gunduz gaz sorunu oldu aglamaktan kılo bıle alamadı bebegımız sonra maşş. duzeldı ve şimdı cok uslu bence ne yaparsan yap belkı bır nebze hafıfler ama ilacı zamaaan
Haklısın canım tek ilaç zaman umarım kolay geçsi,n. Benim bir de sorunum yanımda kimsenin olmayışı ve ben çok zorlandım. Eşim kaç gündür işe gidemiyor bana yardım edeceği için.

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 17:42
Orjinalini yazan: kerem-irem kerem-irem Yazdı:

sonradan aklıma geldi bilirsiniz mutlaka ama  ben birde sürekli 3 4 fincan rezene çayı içtim ve ama şu aktarlarda satılan rezene tohumundan bir taşım kaynatıyorsun sıcak sıcak çok rahatlatıyor

Ben de içiyorum canım çok teşekkür ederim.Big smile

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 17:57
bizim yeğen var 1 ay önce gittiğimizde 2 aylıktı ve görümcemle kayınvalidemi resmen çıldırtmıştıLOL uyanık zamanlarını sadece ağlayarak geçiriyor veletLOLLOL onlar yüzyıllardır kullanılan taktiklerle susturmaya çabalıyorlar (tavana asma beşik yapmışlar deli gibi sallayınca korkudan mı nedendir bilinmez susuyorLOL) benim denediğim en güzel susturma/uyutma yöntemi: genişçe bir yastık ya da süngere bebeği yüzüstü yatırıp dizlere koyup hafif hafif ileri geri sallamak. klasik yöntemdeki gibi sağa sola değil ama baş ve ayaklar yönündeLOLLOL bi de bebeği iyice omuza atarak (karnı omuzun önünde olacak şekilde) haifi hoplayarak ve e e ho ho gibi anlamsız sesleri hafif yüksek perdeden söyleyerek gezmek... yeğen ilk defa 3-4 saat uyumuştu o günLOLLOL

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 21:47
Gönülcün dediklerini yapıyorum canım. Bebek arabasıyla yapıyorum ileri geri ama başını kaplumbağa gibi kaldırdığından artık yüzüstü yatmıyor keçi. Öptüm canım. Teşekkürler. Approve

Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 22:43
Duygucum Allah kolaylık versin 2 tane gerçekten zor hangisiyle ilgileniyorsa insan sanki ötekini ihmal ediyormuş gibi hissetmiştim ben en başlarda çok şükür artık bir ritim tutturduk
Gaz için ben büyük oğlumda popodan kendimiz çıkartırıyorduk aşırı gazlıydı ağlamazdı ama sürekli ıkınırdı doktor önermişti sağlıcakla büyütün Big smile

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 23:38
gazi bilmiomda
gulmuyor dion yaa
gidiklamayi denedinmi :)) dalga geçmiom ha ciddiyim Big smile
benim oglani saatlerce gidikla saatlerce guler vallaaPig
yuzustu uyumakdan vazgeçmesi fena olmu$
viz hala oyle devame dioz, bu saatten sonra degi$ecegini pek sanmiyorum , degi$mesinde zaten

-------------
">

Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 01:27
Orjinalini yazan: akram akram Yazdı:

Duygucum Allah kolaylık versin 2 tane gerçekten zor hangisiyle ilgileniyorsa insan sanki ötekini ihmal ediyormuş gibi hissetmiştim ben en başlarda çok şükür artık bir ritim tutturduk
Gaz için ben büyük oğlumda popodan kendimiz çıkartırıyorduk aşırı gazlıydı ağlamazdı ama sürekli ıkınırdı doktor önermişti sağlıcakla büyütün Big smile
Ahaa işte biz de bunu yapıyoruz ve ben korkuyorum aslında zararı olur diye biraz zorlanıyor çünkü çıkartırken. Bacaklarını büküp karnına bastırarak çıkıyor bi görsen offf ne gazlar  ne kakalar çıkıyor....
Zararı yokmuş kadir beye sormuştum.

Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 01:29

gazi bilmiomda
gulmuyor dion yaa
gidiklamayi denedinmi :)) dalga geçmiom ha ciddiyim Big smile
benim oglani saatlerce gidikla saatlerce guler vallaaPig
yuzustu uyumakdan vazgeçmesi fena olmu$
viz hala oyle devame dioz, bu saatten sonra degi$ecegini pek sanmiyorum , degi$mesinde zaten

Yüzüstünü çok uykuluyken yine yapıyorum ama gözü cin gibi olduğunda asla yapmıyor salyalarını akıtıyor sağa sola dönüyor ama yok anacım inat inat...
Gıdıkladım ama ağlıyor belki 1 ay sonra güler.Big smile

Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 12:20
Big smile

-------------
">

Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 19:05
Arkadaşlar kundak hakkında bildiklerinizi daha doğrusu yarım kundak hakkında deneyimlerinizi de alabilir miyim? Ben yapıyorum ama içim rahat değil o zaman süper uyuyor ama içimden yapmak da gelmiyor. Sadece duy bütünlüğüne fayda sağladığını biliyorum ama yardımcı olur musunuz?Clown

Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 19:25
canim bende oyle yapiodum kizimi
kollarini sabitliodum battaniyeye sarip ,yani yarim kundak gibi bi$i
kadir bey bana bi$ey olmaz demi$ti
olmadida
Big smile

-------------
">

Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 20:42
bende yaptım yoksa uymuyor yüzünü gözünü yoluyordu dalınca çözüyodum çok işime yaradı

Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 20:43
duygucum çok sıkı olmamasına dikkat ederek ben de oğlumu sarıyordum kundağa...daha rahat uyuyordu o zaman..hani bebeklerin anlık sıçraması olurdu ya onu engelliyordu sanki...

duyguu çok mu zor ikinci bebek vazcaydıracan bizi

Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 22:10
Kızlar ben de tülbente sarıyorum keçi çıkartıyor çok güçlü maşallah ya da ben çok bol sarıyorum. Meryem yapınca anlarsın beni çok ama çok zor geldi banaLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2010 Saat 00:06
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Kızlar ben de tülbente sarıyorum keçi çıkartıyor çok güçlü maşallah ya da ben çok bol sarıyorum. Meryem yapınca anlarsın beni çok ama çok zor geldi banaLOLLOLLOL

sana oyle gelmi$ kizzLOL , ben o kadar zorlanmiom  bakimda, (kiizm kiskanio o ayri Confused sorun )
meryem yap sen ikinciyi du$uunuyosan
ilk çocugun buyuk galiba
arayi açma Big smile

-------------
">

Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2010 Saat 13:06
ben uyumasından ziyade üstü açılıp üşümesin diye yapardım yarım kundak...dur ben sana yarım kundakla ilgili birkaç link göndereyim:)

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2010 Saat 21:16

Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

sana oyle gelmi$ kizzLOL , ben o kadar zorlanmiom  bakimda, (kiizm kiskanio o ayri Confused sorun )meryem yap sen ikinciyi du$uunuyosanilk çocugun buyuk galibaarayi açma Big smile

maral benim oğlum 2 buçuk yaşını geçti...çok da büyük sayılmaz hani...ali nin bebekliği gibi olacağına emin olsam hemen yaparım..ali öyle zor bi bebek değildi..evelallah tekbaşına hakkından geldim...ama işte bakıyorumda ikinciler genelde ilkinin zıttı oluyor allahım dengeleri kuruyor

Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2010 Saat 23:13

İlal öncelikle yeniden teşekkür ederim canım.Approve

Maral bana zor geldi ama bizim kız felakeeeeeet kıskanç ve tepkisiz gibi gözükse de canımızı okuyor.  Ben bebek değilim diye diye ağlıyor oysa ona bebeksin bile demedik.... Ne biliiim şu anda bile maç izlemeye çalışıyoruz mesela kendi oynamıyor bize ardı kudurduuuu. Şimdi tepemde anne sırtım kaşınıyr diyor ama Nil bebekken bu kadar zor değildi kesin biliyorum... Şimdi acısını çıkartıyor....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat