Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

geçmeyen kulak kaşıntısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25468
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 23:00

Konu: geçmeyen kulak kaşıntısı
Mesajı Yazan: aylin&kaan
Konu: geçmeyen kulak kaşıntısı
Mesaj Tarihi: 30 Ağu 2010 Saat 16:55
1)hocam merhaba oğlumda yaklaşık 1 aydır geçmeyen kulak kaşıntısı var kbb dru onadron damla vermişti bi süre kullandık daha sonra sizin tavsiyenizle clean ears alıp bir hafta kullandım kulaktan kirde gelmedi elide hala kulakta acaba alışkanlık halinemi getirmeye başladı diye düşündüm sizce ne yapmalıyım kulak kiri çözülene kadar clean ears kullanmaya devammı edeyim?
2)24 aylık oğlum 21 aylıkken inmemeiş testis kasık fıtığı ve sünnet operasyonları geçirmişti ameliyattan 15 gün sonrada anne sütünden kestim o dönemde oğlum 18,5 kg dı ve 3 ayda tam 4 kg verdi şuan 14,5 kg 95 cm boyunda sizce bu kadar kısa sürede kilo vermesi normalmi hocam hastalık belirtisi olabilirmi:(

-------------
kaan 18.07.2008

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2010 Saat 10:05
Her iki sualde, görmeden halledilecek cinste değil. Eğer süt (en az 500ml.) değilde yemeklerle besliyorsanız normaldir.

Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2010 Saat 14:41
kulaklarında hiç ağrı yok,ateş yok sadece ara ara eli kulaklarına gidiyor.önnceden korktuğunda kapatıyordu,ancak o huyu geçti.oradan kalma bir oynama alışkanlığı olabilir mi?

yeme konusuna gelince günde iki adet 200 ml.süt içiyor,100 gr.yoğurt,1 köfte,1 kase çorba,akşam sütlü muhallebi yiyor.kahvaltıyı hala bulamaç veriyorum(yumurta,peynir,kayısı ve üzüm kurusu,bal,muz ve süt)aşırı derecede hareketli bir çocuk.son kontrolünde demir eksikliği çıktı,ferra sanol 1 şişe kullandım.şimdide seven seas balık yağı içiriyorum.buna rağmen kilo vermesi normal mi?

-------------
kaan 18.07.2008

Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2010 Saat 14:49
Kulaklarında bir şey yok, yemeside gayet iyi, sabırlı olun, kilo alacak. Hgb 10g/dl nin altında olmadıkca sakın demir ilacı kullanmayın.

Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2010 Saat 19:00
teşekkürler hocam çok rahatladım.. hgb 12.4 bu sonuca göre ferra sanol verildi....

-------------
kaan 18.07.2008

Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2010 Saat 10:29
Saçmalamışlar. Ya cahil, ya kötü niyet...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat