Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ÇOK AĞLIYOR

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25286
Tarih: 07 Kas 2025 Saat 17:17

Konu: ÇOK AĞLIYOR
Mesajı Yazan: dilek83
Konu: ÇOK AĞLIYOR
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 01:41
MERHABA KADİR BEY YİNE RAHATSIZ EDİYORUM KUSURA BAKMAYIN İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TŞK EDERİM. KIZIM BEREN 3 AY 3 GÜNÜLÜK OLDU VE HALA SUSUMYOR UYUMUYOR ÇOK HUZURSUZ HEP AĞLIYOR KARNI TOK ALTI TEMİZ SÜTÜM YETMEDİ İÇİN ARTIK MAMA YİYOR STRESDEN ÜZÜNTÜDEN GİTTİ AMA HALA EMİYOR TEK SUSUTĞU YER MEME EMMEK ARTIK DAYANACAK SABRIM KALMADI YAPMADĞIM ŞEY KALMADI SALIYORUM SUSMUYOR ŞAŞKINIM VEREBİLECĞİM SAKİNLEŞTİRİCİ BİR İLAÇ YOKMUDUR TABİKİ İLAÇ VERMEK İSTEMİYORUM AMA ARTIK SABRIM KALMADI BÜTÜN GÜN GAZ SANCISIMI ÇEKİYOR DEVAMLI AĞLIYOR DOKTORA GÖTÜRÜYORUM HERŞEYİNE BAKILDI AMA ÇOK ŞÜKÜR BİŞİY ÇIKMIYOR ÇOK HUZURSUZ ÖNERECĞİNİZ BİR İLAÇ VARMIDIR TŞKÜRLERTongue

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 10:17
Acaba enzim eksikliğimi var?? Bir denemekte fayda var, "Festal" drajeyi bir havanda kırıp, ezin, hergün 1 defa verin, 1-2 günde düzelme görürsek, "enzim eksikliği" varmış demektir.

Mesajı Yazan: dilek83
Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2010 Saat 00:20
MERHABA KADİR BEY DEDĞİNİZ İLACI ALDIRDIM HAVANDA DÖVDÜM BİRAZ SULANDIRARAK VERDİM ANCAK 3 ÇAY KAŞIĞI İÇTİ,İLACI DÖKMEDİM AKŞAM YİNE VERDİM 4,5 ÇAY KAŞIĞI İÇTİ. SİZCE NASIL VERMELİYİM EN İYİSİ SİZ SÖYLEYİN UMARIM FAYDA EDER CEVABINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TŞKÜRLER

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2010 Saat 12:16
Nasıl verdiğiniz çok önemli değil, bir defada veya 2 defada vermenizde çok önemli değil, nasıl kolayınıza gelirse... Ben yarından itibaren 25 ine kadar yokum, dönünce görüşelim. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat