Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İkisininde boğazı kızarık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25234
Tarih: 09 Kas 2025 Saat 08:19

Konu: İkisininde boğazı kızarık
Mesajı Yazan: Ada45
Konu: İkisininde boğazı kızarık
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2010 Saat 10:47
Hocam size dün 10 aylık kızım için yazmıştım.boğazında kızarıklık ve 37 ile 38 3 arası gidip gelen ateşi vardı...doktor antibiyotik verdi.bugünde oğlumu doktora götürdüm onunda boğazında hafif kızarıklık ve ateşi var.onada antibiyotik verdi.her  ikisininde burnu akmıyor,hapşuruk filanda yok boğazlarında hafif kızarıklık ve ateşleri var.ilaç kullanmadan geçermi diye sorduğumda geçebilirde,geçmeyebilirde dedi.ne yapmalıyım 2 gün daha beekleyip ateşleri daha fazla artarsamı antibiyotiğe başlamalıyım yoksa hafifde olsa kızarıklık tehlikelimi hemen ilaçlarına başlamalımıyım ?vereceğiniz cevap için şimdiden çok teşekkür ederim.iyiki varsınız hocam...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2010 Saat 11:04
Eğer teşhis doğru ise, Antibiyotikten 24 saat sonra ateşleri düşerdi... Eğer düşmedi ise, hastalıkları "Grip" , antibiyotik boşuna verildi... Bu tip doktorlar, her ateşli hastalığa aynı lafı edip, antibiyotik verirler.

Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2010 Saat 11:22
Hocam henüz her ikisinede size sormadan antibiyotiğe başlamadım.ateşleri daha fazla artarsa başlamayı düşünüyorum ama yanlışmı yaparım bilmiyorum.boğaz kızarıklığı ilaç kullanmadanda geçermi  yoksa ilerliermi hocam ?

Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2010 Saat 11:24
Hocam ayrıca her ikisininde burun akıntısı yok.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2010 Saat 11:27

Pis bir ağız kokusu yoksa, antibiyotik başlama...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat