Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

imdat!..uyku

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25207
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 21:49

Konu: imdat!..uyku
Mesajı Yazan: papatyam13
Konu: imdat!..uyku
Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2010 Saat 15:44
hocam 10 aylık oğlum geceleri çok sık uyanıyor.zaten doğğduğundan beri çok düzenli gece uykusu yoktu.en uzun 2 saat uyuyordu.ama birkaç gündür 5 dk ,15dk en fazla yarım saate bir uyanıyor.iki günde mahvoldum.arkadaşımdan ataraks şurubu duydum.onlar bebeğe uyku düzenini böyle sağlamışlar.başka biri ise zararlı olduğunu söyledi.
odası falan da serin.çok uyandığında mama da veriyorum yine kalkıyor
sizce ne yapmalıyım?
ne olur yardım edin bir yol gösterin bana.
HER ŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER!

-------------
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Ağu 2010 Saat 12:35
Atarax zararlı değil, sallama bilgi... Atarax da bir ilaç olup, her ilaç gibi azı karar, çoğu zarardır... Gündüz uyutmayın...

Mesajı Yazan: papatyam13
Mesaj Tarihi: 11 Ağu 2010 Saat 14:26
peki hocam bu uykusuzluk sürerse atarax veya sizin msjlarınızdan okuduğum kadarıyla sipraktin vereyim mi?hangisini,ne kadar,ne süreyle vermemi önerirsiniz?
çok teşekkürler ilginize...

-------------
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2010 Saat 10:26
Atarax ve Sipraktin, benzer etkiler gösterir ve ikiside Allerji ilacıdır.. Geceleri 5 gün yarım ölçek verin, kendiliğinden uyuma alışkanlığı gelişiyor..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat