Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

KUSMA

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24943
Tarih: 08 Kas 2025 Saat 12:13

Konu: KUSMA
Mesajı Yazan: dilek83
Konu: KUSMA
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2010 Saat 11:56
MEDHABA DR BEY ARTIK SÜTÜM AZALDIĞI İÇİN MAMA VERİYORUM İSTEMEYEREK ÇÜNKÜ SOL GÖĞSÜMDEN HİÇ SÜT GELMİYOR VE KİLO ALMIYOR BU HAFTA 250 GR ALMIŞ GÜNDE 4 KERE 90ml MAMA VERİYORUM HEMDE EMZİRİYORUM SÜTÜM ÇOĞALSIN İSTİYORUM AMA OLMUYOR BENİDE BIRAKMIYOR EMMEYİ ÇOK SEVİYOR ÇOK ÜZÜLÜYORUM HAYIRLISI.BAZEN KESİK KESİK KUSUYOR BURNUNDAN BİLE ÇIKIYOR ARADA BAZENDE İÇTİĞİNİ ÇIKARTIYOR BAZEN ÇOK BAZEN AZ NORMALMIDİR.VE HOCAM HALA UYUMUYOR ANNEMDE GELDİ YANIMA KARDEŞİMDE  BU KIZA YETEMİYORUZ GÜNDE 5 SAAT  UYUYOR BAŞKA YOK HEP AĞLIYOR İLAÇ VERMEK İSTEMİYORUM AMA ARTIK YORULDUM UYUMASADA DURSA YOK ANCA SALIYORUZ SUSSUN DİYE BÖYLE Mİ OLACAK HEP HİÇ DÜZELMİYECEKMİ 2 13 GÜNLEK NASIL Bİ GAZ SANCISIYMIŞ ANLAMADIM ŞİMDİDEN TŞKÜRLER KOLAYGELSİN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Tem 2010 Saat 12:24
Bebeğiniz zannedersem, 13 günlük.Bebeklerde hastalık yokken dahi çocukta görülen kusmalar 2 nedenle olur. 1- Taze-taze kusma; ya çok yedirdiniz, yada gazını iyi çıkarmıyorsunuz. 2- Kesik-kesik kusma; Beslenme araları çok sık, aralarını açın demektir. Eğer gazdan oluyor ise, 1.Hıçkırık çok tutar,2. Alttan çok "pırt" yapar.3. Karnından emerken "gurultular" gelir. Bunlarla ilgili makalelerimi, yazarlar bölümünden okuyun.. Birde benzer sual ve cevapları için "forum" bölümündeki sual ve cavaplarımı da okuyun...Çok eğitime ihtiyacınız var, çok... Ama ne olursa olsun moralinizi bozmayın, bakın 2-3 günde işleri hal yoluna sokacaksınız.. Bu arada esas gaz şikayetleri, 20. günden sonra başlar. Daha bir şey görmediniz... Gazı nasıl çıkaracağınızda "Bebek gazı" makalesinde yazılı.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat