Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Moloskum

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24732
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 22:11

Konu: Moloskum
Mesajı Yazan: senemsss
Konu: Moloskum
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2010 Saat 15:27

Merhaba Kadir Bey,

Kızım 24,5 aylık kilosu, 10,6 boyu 85 cm. biraz minyon tipli bir çocuk tabi biraz da yemek yemeği çok da sevmiyoruz. Sizin dediğiniz gibi günde 1 köfte büyüklüğünde et ve 500 süt vermeye çalışıyorum ama zaten bunlar bizim max. yiyebildiklerimiz oluyor.

Neyse uzatmayayım, artık kilo konusunu dert etmemeye çalışıyorum. Asıl konum, nisan ayında yüzünde sivilce zannettiğimiz bir şey çıktı. Önce sivilce diye önemsemedik ama sonradan geçmeyince cilt doktoruna gittik.

Moloskum diye virütik bir şey olduğunu söyledi. Po**film ve Ad...tab M verdi. O zamandan beri uyguluyoruz önce büyüdü ve patladı. Ama şimdi ne zaman Po....film'i bıraksam tekrardan daha küçük olarak oluşuyormuş gibi geliyor ve bir türlü tam olarak geçiremiyorum. Bunun için yapabileceğim başka bir şey var mı? Nasıl tama olarak geçireceğimizi bilemedik. Yani görüntü dışında rahatsız edici bir durumu yok ama her görüşümde üzülüyorum artık neden geçmiyor diye.

Teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2010 Saat 09:55
Eğer teşhis doğru ise, tedavi yanlış... Molluscum Contagiosum'un tek bir tedavisi vardır, oda onu bir pens ile sıkıp içindeki "mercimek " büyüklüğündeki oluşumu çıkartmaktır... Ayrıca Molluscum, büyüyüp patlamaz. Siz onu bir sıkın sonra üstüne herhangi bir tentürdiyotu sürün.

Mesajı Yazan: senemsss
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2010 Saat 10:03

teşekkürler Kadir Bey, bunuda deneyeceğim artık

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat