Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

doğum sonrası pişmanlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Yetişkinlerin Psikolojik Sorunları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24714
Tarih: 07 Haz 2025 Saat 04:46

Konu: doğum sonrası pişmanlık
Mesajı Yazan: defnecik
Konu: doğum sonrası pişmanlık
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2010 Saat 00:03
 Merhabalar,7 ay önce sezeryanla doğum yaptım.9 ay boyunca kendimi normal doğuma hazırladığım için olsa gerek hala neden sezeryan oldum diye oturup ağlıyorum.ameliyat yerini görmek bile istemiyorum.Bazen bu takıntı o kadar artıyor ki hiçbir şey yapmıyor,sadce günlükk vazifelerimi yerine getiriyorum.Üstelik normal doğum yapabileceğim halde domuz gribi yalanına inandığım için kendime çok kızıyorum.keşke diyorum kızımı normal doğumla dünyaya getirebilseydim.Hatta normal doğum yapanları kıskanacak kadar takmış durumdayım.Eşimle bunları paylaştığımda beni teselli etmeye çelışıyor ama ben onun beni anlamadığını düşünüyorum.Sonuçta gerçekten doğurmak neymiş,o duyguyu asla yaşayamayacağım.çok pişmanım....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2010 Saat 12:59
bu yaşadıklarınız doğum sonrası depresyon geçiriyor olmanızla ilgili gibi görünüyor. suçluluk,pişmanlık, aşırı kaygı,endişe, isteksizlik gibi belirtiler doğum sonrası depresyon belirtileridir. bir uzmana başvurursanız gerkirse ilaçlı gerekirse sadece terapi görüşmeleri yoluyl bu sorunu atlatabilirsiniz

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat