Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

uyku

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24682
Tarih: 28 Mar 2025 Saat 16:53

Konu: uyku
Mesajı Yazan: sevde
Konu: uyku
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2010 Saat 16:07
merhaba hocam;kızım 10 bucuk aylık kendı yatagında kendısı uyuyordu cokda duzenlıydı uykuları ancak 20 gundur odadan cıktımmı kıyamet kopuyor pişpişlesemde uymuyor sallasamda alıskın degıl zaten sureklı benı kolluyor cıktımmı dıye odadan eger cıkarsam aglıyor ıyce aglatıyorum ama bırde reflusu vardı kusan bır bebektı sımdıde ofekesınden ogurup defalarca kusuyor benı resmen tehdıt edıyor odadan cıktıgım gıbı ogürüyor gecede yarım saat arayla uyanıp yokum dıye aglıyor tekrar uyuması saatlerce suruyor yanında dursam bıle bır turlu dalamıyor .uykusu geldıgınde nenne dıye aglıyor ama bır turlu dalamadıgını goruyorum ne yapmalıyım benımde yorgunluktan sınırlerım gerıldı tekrar duzene gırermı cevreden melila damla sipraktın surup kullan dıyenler oldu ne yapmalıyım nasıl asarım bu sorunu?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2010 Saat 12:44
bir süre onun odasında yatın .böylece gitmeyeceğinize ikna olup rahat uyumaya başlayacaktır. uykusu düzene girdikten sonra uyuyana kadar odasında kalırsınız. odadan çıkma zamanı geldiğinde yanına onu koruyacak sizin yerine geçebilecek oyuncak verebilirsiniz

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat