kızım hasta
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24587
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 00:41
Konu: kızım hasta
Mesajı Yazan: hafsa
Konu: kızım hasta
Mesaj Tarihi: 25 Haz 2010 Saat 09:15
gunaydın hocam kızım 10 aylık ve 5 gundur sureklı aglıyor cok huzursuz bıraz atesı vardı ama suan ıyı atesı yuzu coktu goz onlerıde cok halsız ve bıtkın dr. agoturduk ben yenı hastalanmıstım benden gecmıs olabılecegını soyledı .ibufen ilac verdi bırde ishal olursa reflor verdı.hocam kızım normalde cok sert kaka yapar ama bu 5 gundur ıshal degıl ama kakası bayagı cıcık kıvama gectı (ama ıshal gıbı degıl onceye nazaran daha cıcık)bırde dunden berı kakası koyu yesıl kül rengı gıbı ve acıda bır kokusu var bu koku neye işaret? ne yapmalıyım ılac kullanmalımıyım hocam sıze danısmak ıstedım simdiden vakıt ayırdıgınız ıcın cok tesekkurler..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Haz 2010 Saat 11:14
İbufen'i günde en fazla 2 defa verebilirsiniz, dikkat edin... Reflor ilacı ishal ilacı değildir, hala öğrenemediler... Reflor sadece antibiyotik kullanımı ile yokolan doğal bakterileri yerine koyar.Artık ishal durdurucu ilaçları kullanmıyoruz. İshali durdurursanız, mikroplar atılamaz ve çocuk zehirlenir..
|
Mesaj Tarihi: 25 Haz 2010 Saat 11:19
hocam antıbıyotık vermedı zaten refloru nıye verdıkı?reflor kullanmayayımmı?kokulu kaka neye ısaret kızıma budurumda ne kullanmamı onerırsınız?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Haz 2010 Saat 11:24
Bazen çok yemekten, bazende bazı virütik, grip gibi hastalıklardan olabiliyor, hiçbir şey yapmayın.. Sadece ( ishal ve kusma beraber olduğunda) su kaybına dikkat edin.
|
Mesaj Tarihi: 25 Haz 2010 Saat 14:32
|