taşınma
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24560
Tarih: 28 Nis 2025 Saat 13:58
Konu: taşınma
Mesajı Yazan: sarca
Konu: taşınma
Mesaj Tarihi: 23 Haz 2010 Saat 22:12
Merhaba Özlem Hanım, 3,5 yaşında oğlum var. 2 yaşından beri kreşe devam ediyor. Kreşinde çok mutlu öğretmenini ve arkadaşlarını çok seviyor. ancak memur olmamız nedeniyle bizim tayinimiz çıktı bir aya kadar yaşadığımız şehirden ayrılacağız. son bir yıldır ara ara tayinimizin çıkacağından yeni bir şehire ve eve taşınacağımızdan söz ediyoruz. ona çok güzel ve eğlenceli bir kreş bulacağımı vb.de söyledim ilk zamanlar pek olumsuz yaklaşmıyordu ancak bu konuyu gündemimize sık almaya başladıkça gerilmeye başladı tayinden sözedince hayır hiç biryere gitmeyelim diye ağlıyor bizde hemen konuyu kapatıp dikkatini dağıtıyoruz. bu konuda nasıl yaklaşmamız gerek ona neler anlatmalıyız ne kadar açıklama yapmalıyız tepkilerine nasıl cevap vermeliyiz Ayrıca gittiğimiz yerde burdaki kreşinden ve arkadaşlarından nasıl bahsetmeliyiz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. iyi çalışmalar diliyorum.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2010 Saat 18:30
taşınma çocukları özellikle etkiler,uyumları da çabuk olur. zaman kavramnları tam oturmadığından gitme kaygılarını yoğun yaşayabilirler. yanında çok söz etmemeye gayret edin. gittiğiniz yerde eski okulunu özleyebilir, burayı sevmedim diyebilir. haklı olduğunu, ancak zamanl aalışacağını belki imkan olursa eski arkadaşlarını görmeye gidebileceğini söyleyebilirsiniz
------------- özlem
|
|