Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ilaçlar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24459
Tarih: 26 Tem 2025 Saat 15:12

Konu: ilaçlar
Mesajı Yazan: zehraeroğlu
Konu: ilaçlar
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2010 Saat 23:58
merhaba kadir bey,
illiadin damla 3 gün 2 x 2 şeklinde kullandıktan sonra serum fizyolojiği 4 saatte bir 10 damla şeklinde önermiştiniz.peki serum fizyolojiği 1 hafta süre ile mi kullanıcağız.?
 bir de bu illiadin,,damla şeklinde mi,sprey şeklinde mi oluyor..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2010 Saat 12:27
Damlası var, spreyi de çıkacaktı, belki çıkmıştır... Duruma göre 1 hafta veya daha kısa veya daha uzun kullanabilirsiniz..

Mesajı Yazan: zehraeroğlu
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2010 Saat 12:59
bize yazdığınız reçetede damla olarak yazmışsınız.ama eczane sprey verdi.ben sonradan farkettim hem reçeteden hem de burda soru cevapları okurken hep damla demenizden dolayı anladım ki bize yanlış verilmiş.sonuç olarak illiadin sprey kullandım kızıma.her ikiside aynı şey ama ölçü olarakta spreyi de 2 kere mi sıkmak gerekir acaba.?.şahsen ben her iki buruna günde 2 kere 2 şer kez sıktım.umarım yanlış bi uygulama yapmamışımdır.
iliadinde 3 günü bitirdik,bugün serum fizyolojiğe başlıyorum..iyileşene kadar onu kullanacağım o zaman..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Haz 2010 Saat 09:37
Spreyi bir veya iki yapmanız çokda önemli değil. Genellikle ilk sıkmada hava çıkıyor. O yüzden damlayı tercih ediyorum, ama daha pahalı olduğu için eczacı spreyi tercih eder. Siz damla isteyin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat