Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızım saçını çekip koparıyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24355
Tarih: 20 Tem 2025 Saat 00:10

Konu: kızım saçını çekip koparıyor
Mesajı Yazan: nesliş
Konu: kızım saçını çekip koparıyor
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2010 Saat 00:02
15 aylık bir kızım var.altı aylık oldu saçımla oynayarak uyumaya başladı.özellikle kaka yapmadan önce diş çıkarırken saçımla oynamak yerine hafif hafif çekiyordu.saç çektiğinde biliyordum ki bi sıkıntısı var.sıkıntıdan kurtulunca saçımla yine sakince oynuyordu.bir yaşını doldurmasıyla beraber saçını çok kuvvetli çekmeye başladı.ayrıca benim saçımıda çekiyor bir yetikin yapsa döversiniz  o derece .uykusu gelince yada uykuya dalamadıysa çok kuvvetli çekiyor sonrada ağlıyo.bizleri tırnaklıyor.hayır denince dahada inadına yapıyor. aslında çok mutlu ve keyifli  uyumlu bir  bebekdi.nerde yanlış yapıyorum lütfen bi çözüm önerisi.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2010 Saat 12:36
bu yaşalrda çocuklar haşin davranmaya başlarlsr. bu davranışlarının yanlış bir şey yapıyor olmanızla bir ilgisi yok, yaşın getirdiği hareketler. her yaptığınd acıdığını ifade edin, ancak bir dahaki sefere yapmayacağı umudunu taşımayın, kendini sözel olarak ifade etmeye başladıkça bu hareketleri kendiliğinden bırakacaktır

-------------
özlem

Mesajı Yazan: nesliş
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2010 Saat 21:20
özlem hanım sizden allah razı olsun.nasıl rahatladım anlatamam.çok sağolun iyiki varsınız

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat