Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

benim sanmak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24233
Tarih: 10 Eyl 2025 Saat 19:25

Konu: benim sanmak
Mesajı Yazan: masture
Konu: benim sanmak
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2010 Saat 14:52
merhaba özlem hanım !
benim 32 aylık biz kızım var . bir şeyi güzelce anlatsam anlıyor ama bazen anlamiyor herhalda hiç bilemedim . alıcam diyor, kızım sonra alalım  tamammı diyorum gine tekrarliyor   hayir dediğsem hiç geri adım atmiyorum . ama bazen bağırarak ağliyor çok utaniyorum . gören herşeyi alıcam diyor  . hepsi alınmas bir yada ikkiyi seç alalım diyorum ama anlamiyormuş gibi ağlamaya başliyor . dün markete gittim orada market arabasına bindirdim sonra çıktığımda arabayı alalım diye çığlığk attı . o kadar utandimki anlatatmam .herkes bana bakıyor sanki ben ona işkence yapiyormuşum gibi .
büyükler kreşe ver diyor .bilememdim ne yapıcamı .yardımınıza çok çok ihtiyacim var özlem hanım .
kızımı  her gün oraya gütürüp onun gibi  şeylerin bizim olmadığnımı anlatiyim yada başka bir yöntemi varmı ? bu benlik   geçici bi durummu yada başka bi sebebi varmı ?
şimdiden teşekkürler !

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2010 Saat 14:07
bu tamamen geçici bir durum. hiç utanmayın, sadece alamayacağınızı olabildiğince sakin söyleyip oradan uzaklaşın. her gün gidip anlatmanıza gerek yok, bu dönem geçici ve sonrasında zaten anlayacaktır. kreş değil ama yarı zamanlı oyun grupları uygun olabilir

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat