iştahsızlık
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24210
Tarih: 19 Tem 2025 Saat 11:00
Konu: iştahsızlık
Mesajı Yazan: eldem
Konu: iştahsızlık
Mesaj Tarihi: 03 Haz 2010 Saat 21:37
doktor bey,iyi akşamlar.7 aylık bir oğlum var.doğduğundan beri iştahsız.zorla anne sütü verdim 4 ay boyunca.sonrasında psikolojim inanılmaz bozuk oldugu ıcın sütüm tamamen bitti.4 aydan sonra mama yogurt ve meyve suyuyla ek gıdalara basladık.cocuk okadar zor yıyorkı bıberonu gorunce 8 saat ac kalsa bıle dılıyle ıtıyor.bızde uykuda beslemeye basladık ama sanırım zararlıymış.(ne zararı olduğunu söyleyebılırmısınız?)şu an ise sebze corbası kahvaltı yogurt ek gıda olarak vermeye calısıyorum ama cocuk yemeyı reddedıyo.tabırı caızse yemekten nefret edıyo.eskıden uykuda beslerken su an bılınclendımı artık nolduysa uykudada dılıyle ıtıyo.ne yapcam bılemedım.ne tavsıye edersınız.tesekkurler..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2010 Saat 01:36
Gece beslenmesinin daha disleri cikmamis bebeklerde bir zarari yok. Kazik kadar insanlar gece atistirip dislerini fircalamazsa dis curukleri olabiliyor. Bunun haricindeki, yok midenin dinlenmesi lazimmis yok suymus, buymus bunlar sacmaliktir..Oncelikle anne sutunu verin ustune de verebildiginiz kadar sut ve sutlu gida verin...Alacagi kadar alir.
|
|