Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Enfekteolmuş ekzama

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24114
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 17:01

Konu: Enfekteolmuş ekzama
Mesajı Yazan: maria oflaz
Konu: Enfekteolmuş ekzama
Mesaj Tarihi: 29 May 2010 Saat 22:01

Merhaba Kadir bey.hatırlarsanız size gecen ay kılo sorunumuzu danışmışdik.Bizim oglan tam 10 aylık oldu ve 1 ayda 750gralmış ve 3 cm uzamış yani genel olçuleri:8.770kg

74cm

45cm baş

Biliyorum bu kilosu ayına gore bıraz duşuk ama yemesı ve gelışimi düzene girdigi için içimiz rahat.Sizden hem bu olculeri hakkında yorumunuzu almak isteriz hem de hatırladıgınız uzre bizim bitip tükenmek bilmeyen atopik ekzamamız var ama vucudunun bazı bolgelerinde(meme ucu ve sırt kısmında)Drmuzun dedigi enfekte olmuş ekzama kızarıklıkları var bize buna istinaden AERİUSşurupla beraber kullanıcagımız Locasalen merhem yazdı.Biz de sizin nacizane fikriniz ve onerinizini almak istedik.Belki size daha yardımcı olabılır dıye de resim gondermek istedik

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 May 2010 Saat 06:33
Aman ha.... Locosalene ''salisilik asit'' ihtiva eder, kabuk dokucudur, meme ucuna kullanirsaniz tahris eder..Kizariklik dahada artar, Aerius ise Astim da verilen bir cins allerji ilacidir.. Burada hic geregi yoktur..Sadece '' Thiocillin pomat'' kullanin yeter. gunde 2x1 defa surun...Gelismesi yoluna girmis, ayni yolda devam edin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat