Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

pişik kremleri hakkında

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24011
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 21:02

Konu: pişik kremleri hakkında
Mesajı Yazan: merwe
Konu: pişik kremleri hakkında
Mesaj Tarihi: 24 May 2010 Saat 17:08
hocam oğlumun antibiyoitik kullanımı sonucu acayip derecede pişiği ilerledi ve mantar oldu genital bölgesinde,pipisi şişik,kızarık idrarı ağrılı,konuyla alakalı eski maillerinize baktım ultralan pomad ve oksitin krem öneriyorsunuz,bizim hali hazırda trosyd,travazol ve advanten kremlerimiz mevcut evde,trosyd kullanıyorum ancak hala geçmedi,oksitinde kortizonlu olduğu için aklıma advanten geldi benzer etkiyi gösterirmi yoksa hemen eşime oksitin ve ultaralan siparişi edeyimmi ne dersiniz??

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2010 Saat 22:52
Altini her actiginizde, temizledikten sonra Eczanede yaptiracaginiz ''Eau borique %3 solusyon ile nemlendirin. 2-3 dakika sonra her seferde Popolin veya Oksitin kullanin... Sadece gunde 2 sefer, bu kremler yerine kizariklik gecene kadar ''Ultralan '' pomat surun..Bu yasta mantar kremlerine gerek olmaz..

Mesajı Yazan: humeyram
Mesaj Tarihi: 24 May 2010 Saat 23:07
dr. bey. 6 aylık bebeğiminde de boynunda once sivilce gibi bi kızarıklık çıktı sonra bıraz buyudü oval bi şekşl aldı.kırmızı arada kuruyo beyaz dökülüyo  sonra tekrar kızarıp üstü soyuluyo.sadece bı bolgede dagınık değil.egzama dedi sağlık ocağı dr.u havasız kalmış boynu ondan dedi.ne kullanayım sizce..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2010 Saat 23:16
Tarifiniz sanki mikrop kapmis gibi.. ''Thiocillin'' pomat 3x1  surun..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat